search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:36
MENU CLOSE

Συγκλονίζει 9χρονο κοριτσάκι: Έβλεπα πορνό για να δω τι μου έκανε ο μπαμπάς μου!

27.05.2017 12:00
Συγκλονίζει 9χρονο κοριτσάκι: Έβλεπα πορνό για να δω τι μου έκανε ο μπαμπάς μου!  - Media

 

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ενημερώθηκαν από Δημοτικό Σχολείο για ένα κορίτσι 9 ετών, το οποίο …συνελήφθη να παρακολουθεί πορνό σε ένα από τα ipad του σχολείου «για να δει τι της έκανε ο μπαμπάς της το προηγούμενο βράδυ», όπως αποκάλυψε η ίδια.

Το μικρό παιδί είπε στους δασκάλους της ότι ο πατέρας της δεν την άφησε να κοιμηθεί το βράδυ. Ο 31χρονος φερόμενος ως δράστης, Άντονι Γκαράι, κρίθηκε προφυλακιστέος, και το κοριτσάκι τέθηκε αμέσως υπό την επιτήρηση ανηλίκων θυμάτων βιασμού.

Ο εισαγγελέας διέταξε την επείγουσα εξέταση του κοριτσιού από ιατρική ομάδα και τη λήψη δειγμάτων DNA, ούτως ώστε να στοιχειοθετηθεί η καταγγελία της μικρούλας, ενώ θα γίνει έρευνα για το αν ο πατέρας ασελγούσε και στην αδελφούλα της.

Το αδίκημα του παιδικού βιασμού επιφέρει τουλάχιστον 25 χρόνια κάθειρξη στην πολιτεία του Τέξας, ενώ θα γίνει έρευνα για το πόσες φορές είχε επαναληφθεί η φρικιαστική πράξη το προηγούμενο διάστημα.

Σε συνέντευξη που έδωσε η 9χρονη σε ειδικό των αμερικανικών αρχών, είπε ότι όλες οι πράξεις έγιναν στο σπίτι τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:22