search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 06:36
MENU CLOSE

Ανατριχιαστική καταγγελία του προέδρου Αστυνομικών Δυτικής Αττικής: Καθημερινότητα οι άσκοποι πυροβολισμοί (Audio)

09.06.2017 12:54
«Φαρ ουέστ» στο Νέο Κόσμο: Έπεσαν πιστολιές μετά από καυγά - Media
 
Την συγκλονιστική καταγγελία ότι οι πυροβολισμοί σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής αποτελούν… καθημερινότητα για τους αστυνομικούς έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής, Γιώργος Σταματάκης.
 
Μιλώντας στον Real FM, ο κ. Σταματάκης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμαστε γραφικοί. Όταν δεν υπάρχει αστυνόμευση, είναι λογικό οι καταστάσεις να ξεφεύγουν. Οι άσκοποι πυροβολισμοί στην Δυτική Αττική είναι η καθημερινότητά μας» με αφορμή την τραγωδία με τον 10χρονο μαθητή που έπεσε νεκρός από αδέσποτη σφαίρα.
 
Τόνισε, δε, ότι «η αστυνομία αυτή τη στιγμή δουλεύει λόγω του ότι οι περισσότεροι αστυνομικοί έχουν φιλότιμο. Η Δυτική Αττική δεν ενισχύεται, αντίθετα αποδυναμώνεται και παρόλο που ο κ. Τόσκας έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα, δεν μπορεί να γίνει κάτι».

(πηγή: enikos.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46