search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:13
MENU CLOSE

Αυτό είναι το «εξοχικό» του Ερντογάν! Θα ‘χει μόλις 300 δωμάτια!

18.06.2017 12:02
Αυτό είναι το «εξοχικό» του Ερντογάν! Θα

 

Μετά από το μέγαρο στην Άγκυρα που προκάλεσε αντιδράσεις εντός αλλά και εκτός Τουρκίας, ο Ερντογάν αποκτά κι ένα καλοκαιρινό σπίτι. Ένα εξοχικό που λέμε στην Ελλάδα. Το οποίο θα ΄χει 300 δωμάτια!

Όπως γράφουν τα tourkikanea.gr “ο βουλευτής Ακίν Ουστουντάγ του κόμματος CHP, δήλωσε πως στην περιοχή Γκιόκοβα του χωριού Οτλούκ της Μαρμαρίδας άρχισε η κατασκευή ενός “καλοκαιρινού μεγάρου” για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρόσθεσε πως η κατασκευή αυτή  δεν είναι νόμιμη.

Ο Ουστουντάγ υποστηρίζει  πως στην θέση του σπιτιού του Τουργκούτ Οζάλ, κατασκευάζεται ένα κατάλυμα με 300 δωμάτια και με τείχη τα οποία διακρίνονται από το διάστημα. Ο Ουστουντάγ υποστήριξε ότι στην περιοχή που κατασκευάζεται το οίκημα δεν επιτρέπεται η δόμηση.

Ο Ουστουντάγ δικαίως ρωτά: “Μα τι θα το κάνεις 300 δωματίων καλοκαιρινό σπίτι ;  Θα βάζεις μήπως να κάνουν διακοπές εκεί όλη η δυναστεία σου ή μήπως θα κάνουν διακοπές εκεί οι πρίγκιπες του Κατάρ με τα πολλά παιδιά; Η μεγάλη προβλήτα για ποιόν γίνεται; Μήπως θα αγκυροβολήσουν εκεί οι πλούσιοι Άραβες σεΐχηδες του Κατάρ;”. 

Πηγή: militaire.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:05