search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:09
MENU CLOSE

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Κρυονέρι Αττικής

06.07.2017 07:44
Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Κρυονέρι Αττικής - Media

 

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στο Κρυονέρι το βράδυ της Πέμπτης. Η πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί σε έκταση με χαμηλή βλάστηση. Οι άνεμοι έπνεαν με ένταση 6 μποφόρ και στη συνέχεια έφτασαν στα 8.

Η φωτιά ξεκίνησε κοντά στο γήπεδο της περιοχής και προς το παρόν δεν απειλούνται κατοικίες. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής που αποτελούνται από 15 οχήματα με 45 πυροσβέστες, 13  οχήματα των ΟΤΑ και εθελοντών, ενώ 4 πυροσβεστικά αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού.

Σύμφωνα μάλιστα, με τον δήμαρχο Διονύσου, Διονύση Ζαμανη, ο οποίος μίλησε πριν από λίγο στον ΣΚΑΙ, οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί, δυσκολεύοντας το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων. Ο δήμαρχος έκανε έκκληση για άμεση βοήθεια, ώστε να μην εξαπλωθεί η επικίνδυνη φωτιά. Ο κύριος Ζαμανης διευκρίνισε ότι δεν απειλούνται σπίτια, ωστόσο ελοχεύει ο κίνδυνος να «γυρίσει» ο άνεμος και να κινδυνεύσουν κατοικίες.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην πυρκαγιά στο Κρυονέρι Αττικής:45 πυρστες με 15 οχμτ, 13 ΟΤΑ & εθελοντικά,28 πεζοπ,4 Α/Φ,2 Ε/Π.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 6, 2017

Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος μιλώντας στην ΕΡΤ λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ανέφερε πως η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Για λίγη ώρα αποφασίστηκε το κλείσιμο των δρόμων αλλά στη συνέχεια η φωτιά οριοθετήθηκε και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:08