search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:09
MENU CLOSE

Ν. Αναστασιάδης: Ψυχραιμία και υπομονή

06.07.2017 20:10
Τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη - Μισέλ για την Αμμόχωστο - Media

 

Ψυχραιμία και υπομονή συνέστησε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με δήλωσή του, εξερχόμενος από τον συνεδριακό χώρο για να μεταβεί στο δείπνο εργασίας με τους επικεφαλής των αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις.

Ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι «συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις” τονίζοντας ότι “χρειάζεται ψυχραιμία και χρειάζεται υπομονή”, ενώ θέλησε να επαναλάβει, όπως είπε, ότι γνωρίζει τα όρια και τα περιθώρια μέσα στα οποία διαπραγματεύεται. “Συνεπώς” πρόσθεσε, “μέχρι στιγμής δεν θα μπορούσα να πω ότι υπάρχει αυτό που εσκεμμένα διαδίδεται».

Ερωτηθείς αν η άλλη πλευρά έχει δώσει προτάσεις ο Πρόεδρος είπε: «δεν θέλω να πω περισσότερα. Να αρκεστούμε μέχρι εδώ και εν συνεχεία όταν και εφόσον λήξουν (οι διαβουλεύσεις) είτε επιτυχώς είτε ατυχώς τότε θα ενημερωθείτε».

Πηγή: ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42