search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:33
MENU CLOSE

Χθεσινοί εχθροί, σημερινά φιλαράκια: Η Ρωσία θα δανείσει την Τουρκία για να αγοράσει τους S-400

18.07.2017 17:01
Τουρκία: Ελπίζει σε συνομιλίες με Μπάιντεν για τους S400 με το βλέμμα στα F35 - Media

 

Η Τουρκία θα λάβει υπό μορφή δανείου από την Ρωσία, ένα μέρος του ποσού που θα πρέπει να καταβάλει για την αγορά των ρωσικών συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας S-400, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο γενικός διευθυντής της κρατικής εταιρείας Rostec Σεργκέι Τσεμέζοφ, από τον χώρο της διεθνούς αεροπορικής έκθεσης MAKS-2017 που διεξάγεται στη Μόσχα.

«Οι συζητήσεις επί τεχνικών ζητημάτων έχουν ολοκληρωθεί, αλλά πρέπει να επιλυθούν ζητήματα καθαρά διοικητικής φύσεως» είπε ο Τσεμέζοφ επισημαίνοντας ότι «από την μια πλευρά πρέπει η τουρκική κυβέρνηση να λάβει την απόφαση και από την άλλη να αποφασίσουμε εμείς τι πρέπει να κάνουμε». «Υπάρχει βεβαίως και το οικονομικό ζήτημα: η τουρκική κυβέρνηση διεξάγει συνομιλίες με το δικό μας υπουργείο Οικονομικών, ως προς τα ποσά που θα διασφαλίσουν οι ίδιοι και τα ποσά που θα λάβουν ως δάνειο» κατέληξε ο Τσεμέζοφ. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:31