search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:56
MENU CLOSE

Πρωταγωνίστρια σε κινηματογραφική μεταφορά παγκόσμιου μπεστ σέλερ η Κέιτι Χολμς

13.08.2017 07:48
Eίναι αυτή η πιο αλλόκοτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτι Χολμς; (Photo) - Media

 

Η Κέιτι Χολμς, η πρώην κυρία Κρουζ προφανώς πιστεύει στη δύναμη της θετικής σκέψης. Τουλάχιστον για τις ανάγκες του επόμενου ρόλου της.

Η διάσημη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία που είναι βασισμένη στο μπεστ-σέλερ βιβλίο «Το μυστικό». Πρόκειται για ένα βιβλίο αυτοβοήθειας που υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι μπορούν να ελέγξουν το σύμπαν με το μυαλό τους και να προβάλλουν τις επιθυμίες τους μέσα από «το νόμο της έλξης». Και μέσα σε όλο αυτό με ένα τρόπο εμπλέκεται και η κβαντοφυσική.

Μπορεί επιστημονικά να μη στέκει, μπορεί το βιβλίο να προσέλκυσε δριμεία κριτική, αλλά οι διαφωνίες πυροδότησαν τις πωλήσεις. «Το Μυστικό» ήταν βασικά ένα εκδοτικό φαινόμενο αφού πούλησε περίπου 30 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλον τον κόσμο.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Άντι Τέναντ, που είναι γνωστός για τις ρομαντικές κομεντί που έχει σκηνοθετήσει, όπως το «Sweet Home Alabama».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:55