search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:30
MENU CLOSE

Όταν ο 902 TV έγινε E-TV

14.08.2017 15:28
Όταν ο 902 TV έγινε E-TV - Media

 

Το E-TV είναι η συνέχεια του 902 TV. Ο σταθμός πουλήθηκε στις 31 Ιουλίου του 2013 από το ΚΚΕ σε μια παντελώς άγνωστη τότε κυπριακή εταιρεία. Ο σάλος που είχε ξεσπάσει ανάγκασε το ΕΣΡ να ζητήσει έρευνα για τον νέο ιδιοκτήτη, που φερόταν να έχει συμφωνήσει για την εξαγορά 3,7 εκατ. ευρώ, καταβάλλοντας την προκαταβολή έναντι στο ΚΚΕ ποσού 1,5 εκατ. ευρώ. Το ΕΣΡ δεν κατάφερε να βρει τον πραγματικό ιδιοκτήτη από τα έγγραφα και τα στοιχεία, αν και ο Φίλιππος Βρυώνης, ιδιοκτήτης τυπικά του Extra TV, εμφανιζόταν ήδη να ενημερώνει τους τότε εργαζόμενους του σταθμού.

Το ΕΣΡ ενέκρινε τη μεταβίβαση του τηλεοπτικού σταθμού, με μοναδική διαφωνία της αντιπροέδρου του Λίνας Αλεξίου. Τον 902 TV εξαγόρασε η offshore εταιρεία A-Orizon Media Ltd, με έδρα την Κύπρο και υπεύθυνο έναν Άραβα, τον Dr Khaled Hamvi, που απλώς είχε καταθέσει βεβαίωση στο ΕΣΡ! Ο ίδιος ο Φίλιππος Βρυώνης είχε συνοδεύσει τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο ταξίδι του με επιχειρηματικούς σκοπούς στο Κατάρ.

Μετά το 2015, το Ε-TV του Βρυώνη κάνει στροφή στην ψυχαγωγία και παίρνει τον Νίκο Ευαγγελάτο και την Τατιάνα Στεφανίδου. Στον εν λόγω σταθμό δίνει την πρώτη του συνέντευξη ο Νίκος Παππάς την περίοδο του εμπάργκο στα τηλεοπτικά κανάλια της διαπλοκής.

 

Πηγή: typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:29