search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:49
MENU CLOSE

Ζωή Λάσκαρη: Η απίθανη αποκάλυψη 58 χρόνια μετά!

24.08.2017 06:22
Ζωή Λάσκαρη: Οι σπάνιες φωτογραφίες που δημοσιοποίησε η κόρη της (Photos) - Media

 

Μια απίθανη αποκάλυψη για τη Ζωή Λάσκαρη έκανε άνθρωπος της οικογένειάς της στο περιοδικό Down Town και τον Πάνο Ζόγκα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, όταν η γνωστή ηθοποιός, το 1959, ταξίδεψε στην Αμερική για τον διαγωνισμό “Miss Υφήλιος”, μια κοπέλα από την Ελλάδα την κατέδωσε πως έχει δώσει ψεύτικη ηλικία κι έτσι βρέθηκε μια ανάσα από την απέλασή της από την Αμερική. Κατάφερε, όμως, τελικά να παραμείνει στις ΗΠΑ.

«Κερδίζει τον τίτλο της Star Ελλάς και ταξιδεύει στην Αμερική για τον τίτλο Miss Υφήλιος. Εκεί, μια ανταγωνίστριά της από την Ελλάδα καρφώνει στις αρχές ότι έχει δώσει ψεύτικη ηλικία και απειλούν να την απελάσουν. Τελικά, τα καταφέρνει με τη βοήθεια μιας ισχυρής ελληνικής οικογένειας του Μαϊάμι να παραμείνει, αλλά αποκλείεται από τον διαγωνισμό. Έζησε έναν χρόνο εκεί παίζοντας σε σποτάκια και τελικά γύρισε πίσω. Την ανακαλύπτει ο Φίνος και την κάνει πρωταγωνίστρια στον “Κατήφορο”. Και εκεί ξεκινάνε όλα», αποκάλυψε στο Down Town άνθρωπος της οικογένειάς της.

Πηγή: Zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:48