search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:59
MENU CLOSE

Σοκαριστική δήλωση δημάρχου: «Όποιος φωνάξει Αλλαχού Ακμπάρ θα πυροβοληθεί»

24.08.2017 09:20
Σοκαριστική δήλωση δημάρχου: «Όποιος φωνάξει Αλλαχού Ακμπάρ θα πυροβοληθεί» - Media

 

Ο δήμαρχος της Βενετίας στην Ιταλία, ο δεξιός Luigi Brugnaro, δήλωσε πως η πόλη του είναι πιο ασφαλής από τη Βαρκελώνη, στην οποία σημειώθηκε η τελευταία τρομοκρατική επίθεση που κόστισε τη ζωή σε 14 ανθρώπους.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στο Ρίμινι «η Βαρκελώνη δεν είχε υψώσει τα κατάλληλα τείχη ασφαλείας, εμείς το έχουμε κάνει. Αν κάποιος τρέξει στην πλατεία του Αγίου Μάρκου φωνάζοντας «Αλλαχού Ακμπάρ θα πυροβοληθεί. Θέλουν να πάνε στον Αλλάχ. Εμείς θα τους στείλουμε απευθείας, χωρίς να προλάβουν να βλάψουν κανέναν άλλο».

Η συγκεκριμένη φράση μεταφράζεται ως “ο Θεός είναι μεγάλος” και αποδίδεται στον προφήτη Μωάμεθ ο οποίος φέρεται να την έλεγε πριν τη μάχη. Στη σύγχρονη εποχή, έγινε διαβόητη κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43