search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:22
MENU CLOSE

Πασίγνωστη τραγουδίστρια προκαλεί με την πλούσια γκαρνταρόμπα της (Video)

31.08.2017 07:54
Πασίγνωστη τραγουδίστρια προκαλεί με την πλούσια γκαρνταρόμπα της (Video) - Media

 

Σε κανένα δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως η ντουλάπα της Mariah Carey είναι θηριώδης και θυμίζει ένα μεγάλο ευρύχωρο διαμέρισμα, αλλά και πάλι η συλλογή της από επώνυμα ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια καταφέρνει να προκαλέσει δέος (και ζήλια) σε κάθε γυναίκα.

Η διάσημη ντίβα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής είναι η νέα celebrity που δέχτηκε να ανοίξει την ντουλάπα της στην κάμερα του περιοδικού Vogue και να μας προσφέρει μια ξενάγηση σε αυτή.

Φυσικά είναι μια ντουλάπα γεμάτη φαντεζί βραδινά, επώνυμα φορέματα που η Mariah συχνά φοράει στη σκηνή, διαθέτει αναρίθμητες τσάντες (μάλιστα μια ροζ τσάντα μας εξηγεί πως είναι δώρο

από τον πρωταθλητή μποξέρ Floyd Mayweather) και ακόμα περισσότερα ψηλοτάκουνα κυρίως παπούτσια (αν και η Mariah μας δείχνει πως προτιμά τις άνετες παντόφλες ποιυ φορούσε όταν ήταν έγκυος) και εκατοντάδες αξεσουάρ, μέχρι και memorabilia της Marilyn Monroe.

Δείτε την Mariah να μας ξεναγεί στην ντουλάπα της κρατώντας ένα ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι (το οποίο φέρει και τα αρχιγράμματα του ονόματός της) και να μας λέει πως η ίδια αν είχε την επιλογή απλά θα κυκλοφορούσε όλη μέρα μέσα στο σπίτι φορώντας εσώρουχα και νυχτικά.

 

Πηγή: mag.sigmalive.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42