search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:28
MENU CLOSE

Απίστευτο: Την άφησαν να τους τρακάρει για να μην προκαλέσει μεγαλύτερο ατύχημα (Video)

07.09.2017 18:21
Απίστευτο: Την άφησαν να τους τρακάρει για να μην προκαλέσει μεγαλύτερο ατύχημα (Video) - Media

 

Θυσίασαν το αυτοκίνητό τους, προκειμένου να σταματήσουν μια μεθυσμένη οδηγό που κινούνταν με ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο με κίνδυνο να προκαλέσει τεράστιο ατύχημα ή και δυστύχημα.

Τρεις γυναίκες μέσα σε αυτοκίνητο ακολούθησαν επί εννέα λεπτά ένα άλλο όχημα το οποίο κινούταν επικίνδυνα στο δρόμο, όταν συνειδητοποίησαν ότι η οδηγός του ήταν μεθυσμένη.

Οι γυναίκες ειδοποίησαν άμεσα την τροχαία και ακολούθησαν το «μεθυσμένο» αυτοκίνητο το οποίο βγήκε σε αυτοκινητόδρομο και πλέον ο κίνδυνος για καραμπόλα αυξήθηκε εκθετικά.

Τελικά, μόλις η μεθυσμένη οδηγός έκοψε ταχύτητα, οι τρεις γυναίκες μπήκαν μπροστά της και την άφησαν να τις χτυπήσει, προκειμένου να τη σταματήσουν.

Η γυναίκα επιχείρησε να διαφύγει, ωστόσο, άλλοι οδηγοί που είδαν τι είχε συμβεί τη σταμάτησαν μέχρις ότου έλθει η αστυνομία και τη συλλάβει.

Η τροχαία εξήρε το θάρρος και την προσπάθεια των τριών γυναικών να αποτρέψουν τα χειρότερα, ωστόσο κάλεσε άλλους οδηγούς να αποφεύγουν αντίστοιχες κινήσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:28