search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:46
MENU CLOSE

«Καίει» τον Τζιμ Κάρεϊ η πρώην του: «Με σύστησες στην κοκαΐνη και τις πόρνες»

30.09.2017 08:16
Αγνώριστος ο Jim Carey! (Video) - Media

 

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις σχετικά έρχοντα στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη σχέση του διάσημου ηθοποιού Τζιμ Κάρεϊ και την πρώην συντρόφου του Καθριόνα Γουάιτ, που αυτοκτόνησε το 2015.

Σε σημείωμα που βρέθηκε πρόσφατα, η γυναίκα κατηγορεί ευθέως τον ηθοποιό ότι είναι ο άνθρωπος που την «σύστησε στην κοκαΐνη, τις πόρνες και τις αρρώστιες» τονίζοντας ότι της «κατέστρεψε τη ζωή».

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, η πρώην φίλη του Τζιμ Κάρεϊ έγραψε το σημείωμα στο iPad της στις 8 Απριλίου 2013. Δεν έχει γίνει ωστόσο, γνωστό, αν το έστειλε στον Κάρεϊ προτού προβεί στην αυτοκτονία στις 28 Σεπτεμβρίου 2015. Η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευαταία της πνοή μόλις δύο εβδομάδες μετά τα 30α της γενέθλια.

Εκείνη την εποχή, οι δυο τους είχαν χωρίσει, έχοντάς του ανακοίνωσει ότι είχε βγει θετική σε εξετάσεις για έρπη. Ο ηθοποιός, ωστόσο, υποστηρίζει πως ποτέ δεν είχε την εν λόγω ασθένεια και πως η ίδια την κόλλησε πριν καν γνωριστούν.

Το σημείωμα ανακαλύφθηκε από τους δικηγόρους που εργάζονται για λογαριασμό της οικογένειάς της, αναζητώντας στοιχεία για να κατηγορήσουν τον Τζιμ Κάρεϊ για το θάνατό της.

Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι της έδωσε χάπια για να αυτοκτονήσει τα οποία είχε αγοράσει με πλαστό όνομα και ότι μάλιστα, της τα έδωσε χωρίς να την προειδοποιήσει.

Το σημείωμα της Γουάιτ, περιγράφει με δικά της λόγια την σχέση του ζευγαριού, όπως και τον τρόπο με τον οποίο της φερόταν ο ηθοποιός:

«Έκανες πολλά καλά πράγματα για μένα αλλά το να είμαι μαζί σου με διάλυσε Τζιμ. Μου υποσχέθηκε τον Τζέκιλ αλλά πήρα τον Χάιντ» Η Γουάιτ η οποία ήταν 30 ετών όταν πέθανε, κατηγόρησε τον Κάρεϊ πως την μετέδωσε έρπη και τον παρακάλεσε να προσέχει περισσότερο με τα άλλα κορίτσια.

Δεν σκέφτηκες ποτέ το στίγμα με το οποίο θα πρέπει να ζήσω για το υπόλοιπο της ζωής μου, δεν ζήτησες ποτέ συγνώμη, δεν ρώτησες ποτέ αν μπορούσες να κάνεις κάτι ή να μου πεις ότι αισθάνεσαι άσχημα γι’ αυτό. Θέλω να προσέχεις όταν είσαι με άλλα κορίτσια και να προσέχεις το σώμα σου καθώς οι πράξεις σου επηρεάζουν άλλους ανθρώπους».

Η Ιρλανδή  make-up artist γράφει επίσης: «Πριν από σένα μπορεί να μην είχα πολλά, αλλά είχα σεβασμό, ήμουν ευτυχισμένος άνθρωπος. Λάτρευα τη ζωή, είχα αυτοπεποίθηση και ήμουν περήφανη για τις περισσότερες αποφάσεις που είχα πάρει, σε γνώρισα, με σύστησες στην κοκαΐνη, τις πόρνες , την ψυχολογική κακοποίηση και τις ασθένειες. Έκανες πολλά καλά πράγματα για μένα, αλλά με διέλυσες ως άτομο, Τζιμ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:46