search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:37
MENU CLOSE

Θρήνος: Κάηκαν ζωντανά τέσσερα νήπια και δύο δάσκαλοι (Photos, Video, σκληρές εικόνες)

05.10.2017 16:28
Θρήνος: Κάηκαν ζωντανά τέσσερα νήπια και δύο δάσκαλοι (Photos, Video, σκληρές εικόνες) - Media
 
Τέσσερα παιδιά και έξι εκπαιδευτικοί κάηκαν ζωντανοί και άλλοι 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν, όταν ένας άνδρας έβαλε φωτιά σε ένα σχολείο, στη Βραζιλία.
Όπως αναφέρει η αστυνομία, ο δράστης είναι ο φύλακας του νηπιαγωγείου και έβαλε φωτιά σε αρκετά παιδιά, ενώ στη συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε στο Innocent Children’s People Municipal Education Centre, στη νοτιοανατολική Βραζιλία.

Σε φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει πανικόβλητοι γονείς έξω από το σχολείο να ψάχνουν τα παιδιά τους, ενώ στο σημείο έχουν φτάσει οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
Ο ύποπτος, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και είναι σε σοβαρή κατάσταση. «Εκτιμούμε πως ένας φρουρός ασφαλείας στο νηπιαγωγείο πυρπολήθηκε και πυρπόλησε και παιδιά», ανέφερε αστυνομικός, ο οποίος υποστήριξε πως κάποιοι από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50