search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:47
MENU CLOSE

ΝΔ: Ελάχιστη σημασία έχει πια το τι λέει ένας απαξιωμένος πρωθυπουργός

07.10.2017 09:09
Μητσοτάκης σε οδηγούς ταξί: Παρερμηνεύθηκαν οι θέσεις μας για την Uber - Επίθεση Λυμπερόπουλου - Media

 

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό (μετά την ομιλία του στον ΣΒΒΕ) εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας πως αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας “συγκρούονται με την πραγματικότητα που ο ίδιος δημιούργησε”.

Το τέταρτο Μνημόνιο με μέτρα μετά το 2018, το οποίο έχει ήδη υπογραφεί -σημειώνει η Πειραιώς- κάνει το νέο ψέμα για δήθεν τέλος της επιτήρησης ακόμα πιο εξοργιστικό. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας: 

“Αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας συγκρούονται με την πραγματικότητα που ο ίδιος δημιούργησε. Τα μέτρα 15 δισ.  ευρώ αντί για παροχές 12 δισ. Τον αναιμικό ρυθμό ανάπτυξης, κάτω από όλες τις προβλέψεις. Τη γενιά των 360 ευρώ, με τις νέες θέσεις εργασίας να είναι κατά 60% θέσεις μερικής απασχόλησης. Το τέταρτο Μνημόνιο με μέτρα μετά το 2018, το οποίο έχει ήδη υπογραφεί, κάνει το νέο ψέμα για δήθεν τέλος της επιτήρησης ακόμα πιο εξοργιστικό. Οι πολίτες θυμούνται τι υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας και βλέπουν τι έκανε. Το τι λέει ένας απαξιωμένος πρωθυπουργός ελάχιστη σημασία έχει πια”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42