search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:46
MENU CLOSE

Νέο ξέσπασμα από την 32χρονη αδερφή της Δώρας κατά του πατέρα τους: Φτου σου ξεφτίλα (Photo)

21.10.2017 08:21
Νέο ξέσπασμα από την 32χρονη αδερφή της Δώρας κατά του πατέρα τους: Φτου σου ξεφτίλα (Photo) - Media

 

Η μικρότερη της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο Β’ Νεκροταφείο, ξέσπασε κατηγορώντας για ακόμη φορά δημόσια τον πατέρα τους.

Σε νέο της μήνυμα στο Facebook, η Κωνσταντίνα καταφέρεται εναντίον του πατέρα τους γράφοντας «φτου σου ξεφτίλα» και κοινοποιεί είδηση που αφορά στην αδερφή της και έχει τίτλο: «Βόμβα: Τα χρέη του πατέρα της πλήρωνε η 32χρονη εφοριακός! Η μεγάλη αποκάλυψη για τις σχέσεις της οικογένειας που ανατρέπει τα δεδομένα!».

Σε σχόλιο «φίλου» της: «Τώρα μόνο ο δολοφόνος να βρεθεί και όχι τέτοια προσωπικά θέματα είναι πολύ άσχημο πατέρας είναι και αυτός όπως και να έχει», η νεαρή κοπέλα απαντά: «Τέρας όχι πατέρας κ όποιος δεν ξέρει μην εκφέρει γνώμη. Για τη μνήμη της αδελφής μου θα μάθουν όλοι τι είχε τραβήξει ο άγγελός μου».

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας των δύο γυναικών υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι η γυναίκα του φταίει για την απώλεια της κόρης τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:42