search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:21
MENU CLOSE

Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ: Εντολή Τσίπρα για άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης

06.11.2017 18:59
Πολιτική σύγκρουση για την επίθεση στη Χαριλάου Τρικούπη - Media
 
Με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, επικοινώνησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μόλις ενημερώθηκε για την επίθεση με πυροβολισμούς κατά τον γραφείων του ΠΑΣΟΚ.
 
Όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τον κ. Τόσκα την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ υπογραμμίστηκε ότι «καταδικάζουμε απερίφραστα την προβοκατόρικη επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ».
 
 
ΣΥΡΙΖΑ: Ενέργειες κατά της δημοκρατίας
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του τόνισε ότι «καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.  Ενέργειες τέτοιου είδους στρέφονται ενάντια στη  δημοκρατία και  βρίσκουν όλους τους πολίτες απέναντι». 
 
«Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα»
«Κάθε εβδομάδα έχουμε επεισόδια και περιστατικά και κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει ένα στοπ» ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης σχετικά με τη σημερινή, ένοπλη επίθεση εναντίον των γραφείων του κόμματος.
 
«Ακούσαμε πυροβολισμούς Ήταν 30-40 άτομα στο κτίριο. Είναι κάτι που εμείς δυστυχώς το έχουμε ξαναζήσει με επίθεση στη Χαριλάου Τρικούπη. Κάθε εβδομάδα έχουμε επεισόδια και περιστατικά και κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει ένα στοπ» είπε ο κ. Χρηστίδης.
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ δεν συνέδεσε την σημερινή επίθεση με την επικείμενη εκλογή προέδρου στον νέο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς: «Τα ζητήματα της ασφάλειας μας απασχολούν διαρκώς. Δεν θέλουμε να συνδέσουμε τέτοιου είδους περιστατικά με την εκλογή που έχουμε μπροστά μας. Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να χυθεί πολύ γρήγορα άπλετο φως, να σταματήσουμε με τα άβατα, να δούμε τι γίνεται στο κέντρο της Αθήνας – και είναι ευτύχημα που δεν έχουμε ακόμα θρηνήσει ζωές στην Χαριλάου Τρικούπη» κατέληξε ο κ. Χρηστίδης.
 
Μητσοτάκης: Επίθεση κατά της δημοκρατίας
«Οι σφαίρες στο ΠΑΣΟΚ είναι επίθεση κατά της Δημοκρατίας. Ο κ. Τσίπρας οφείλει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του», αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter.
 
ΝΔ: Δεν είναι fake news
Από την πλευρά της, η ΝΔ με ανακοίνωσή της υπογράμμισε ότι «τρεις μόλις μέρες, αφότου η ΝΔ ανέδειξε το πρόβλημα της ανομίας, άγνωστοι με καλάσνικοφ πυροβόλησαν τους αστυνομικούς έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Τα υβριστικά και συκοφαντικά σόου του κ. Τσίπρα στην Βουλή δεν μπορούν να κρύψουν το μέγεθος του προβλήματος που ο ίδιος έχει προκαλέσει. Η αποψινή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ δεν είναι fake news, αλλά σφαίρες κατά της Δημοκρατίας».
 
Θεοδωράκης: Να φύγει αμέσως ο Τόσκας
Επικίνδυνα ανίκανος ο Νίκος Τόσκας. Ζητώ την απομάκρυνσή του και την αντικατάστασή του από ένα υπεύθυνο πρόσωπο γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ ανέχεται τρομοκρατικές εγκληματικές πράξεις, δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
 
Καταδικάζει το ΚΚΕ
Με ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ καταδικάζει το νέο χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αυτή τη φορά με πυροβολισμούς από διερχόμενο αυτοκίνητο. Πρόκειται για ύποπτες ενέργειες που πρέπει να διερευνηθούν.
 
ΑΝΕΛ: Ύποπτη επίθεση
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση με πυροβολισμούς έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για μία ύποπτη τρομοκρατική ενέργεια, η οποία θα πρέπει να διαλευκανθεί» δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.
 
Καμίνης: Προκαλεί το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών
«Λίγες ημέρες πριν από την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία για τη μεγάλη προοδευτική παράταξη, οι πυροβολισμοί εναντίον των γραφείων του ΠΑΣΟΚ και των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται εκεί, που έρχονται ως συνέχεια των σχεδόν καθημερινών επιθέσεων με βόμβες μολότοφ, προκαλούν το δημοκρατικό αίσθημα κάθε πολίτη της χώρας. Είναι μία επίθεση καταδικαστέα, που για μία ακόμα φορά θέτει το ζήτημα των λίγων που επιδιώκουν να επιβληθούν με τη βία τους στους πολλούς. Δεν θα τα καταφέρουν γιατί είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Είναι χρέος των αρχών, το συντομότερο δυνατό να συλληφθούν και να παραδοθούν στη δικαιοσύνη» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης για τους πυροβολισμούς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:21