search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:43
MENU CLOSE

Συγκλονισμένος ο Αρχιεπίσκοπος: Συντονισμένες δράσεις για να επουλωθούν οι πληγές στη Δ. Ατιτική

16.11.2017 12:11
Ιερώνυμος: «Να πορευόμαστε με πνεύμα συνεργασίας» - Media

 

Συγκλονισμένος «από την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε τη Δυτική Αττική», δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, ο οποίος προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση

 «Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος, όπως άλλωστε και όλοι οι Έλληνες, από την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε τη Δυτική Αττική. Προσεύχομαι για την ανάπαυση των ψυχών των αθώων θυμάτων και οι σκέψεις μου είναι μαζί με τους οικείους τους, αλλά και με όλους τους κατοίκους της περιοχής που, όπως φαίνεται, θα περάσουν ένα ακόμη δύσκολο βράδυ. Έχω ήδη δώσει εντολή στην “Αποστολή” να συνεργαστεί με την Ι. Μητρόπολη Μεγάρων, προκειμένου να συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις στην ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας. Ήδη από το πρωί ο γενικός διευθυντής της “Αποστολής” κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας έχει επικοινωνήσει με τον Σεβ. Μητροπολίτη Μεγάρων κ. Κωνσταντίνο για να συντονίσουν τις δράσεις τους και να επουλώσουν τις πληγές των αδελφών μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:30