search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 16:42
MENU CLOSE

Τραγωδία: Την πέρασε για ελάφι και την σκότωσε! (Photo)

01.12.2017 14:01
Τραγωδία: Την πέρασε για ελάφι και την σκότωσε! (Photo) - Media

 

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας βαρύνεται κυνηγός που πέρασε 43χρονη για ελάφι και τη…σκότωσε!

Ο λόγος για τη Rosemary Billquist η οποία είχε βγάλει τον σκύλο της βόλτα τον σκύλο της όταν πυροβολήθηκε από τον Thomas Jadlowski. O Thomas κάλεσε την αστυνομία και έμεινε με την Rosemary μέχρι να φθάσει βοήθεια. Ωστόσο, η άτυχη γυναίκα δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε σε κοντινό νοσοκομείο της Πενσιλβάνια.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 5:30 περίπου το απόγευμα, στη Νέα Υόρκη όπου το κυνήγι μετά το ηλιοβασίλεμα ή πριν από την αυγή είναι παράνομο.

«Σήμερα ο Thomas Jadlowski είναι υπόλογος για την επικίνδυνη και απερίσκεπτη συμπεριφορά του. Πυροβόλησε γειτόνισσά του το σκοτάδι», δήλωσε ο αρμόδιος επίτροπος για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος Basil Seggos.

Ο Jadlowski κατηγορείται για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού και παράνομο κυνήγι και βρίσκεται αντιμέτωπος με 15 χρόνια φυλακή. Η κηδεία της Rosemary Billquist τελέστηκε την Τετάρτη στο Sherman

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 16:42