search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:48
MENU CLOSE

Το μεγάλο «πείραμα» του ALPHA – Τι αλλάζει στην prime time;

10.12.2017 08:46
Alpha Bank: Έμπρακτη στήριξη των επιχειρήσεων στην κρίση  - Media

 

Ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ALPHA αποδεικνύεται το μουσικό τηλεπαιχνίδι «Νότα Μία», με τη Σμαράγδα Καρύδη να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι ιθύνοντες του σταθμού γνωρίζουν καλά τη δυναμική του παιχνιδιού γι’ αυτό και αποφάσισαν να «πειραματιστούν» μαζί του και στην prime time ζώνη.

Όπως έχει ήδη αποφασίσει το κανάλι της Κάντζας, μέσα στις γιορτές θα προβληθούν δύο εκπομπές με celebrity καλεσμένους στη βραδινή ζώνη. Η μία έχει προγραμματιστεί για την παραμονή των Χριστουγέννων και η άλλη για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, την ώρα που ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να χαρίσει στους τηλεθεατές μια αλλαγή χρόνου γεμάτη… Γιώργο Λιάγκα.

Πρόκειται για τους ηθοποιούς των δύο επιτυχημένων σειρών «Έλα στη Θέση μου» και «Το Σόι σου», οι οποίοι θα δώσουν το «παρών» στο πλατό, θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και θα πραγματοποιήσουν –άθελά τους- το μεγάλο «πείραμα» του ALPHΑ που θα απαντήσει στο ερώτημα: Θα μπορούσε η Σμαράγδα Καρύδη με το «Νότα Μία» να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και στη βραδινή ζώνη;

Μπορεί φαινομενικά η «μετακόμιση» αυτή να μοιάζει αναγκαίο κακό λόγω εορτών, στην ουσία, όμως, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια προσπάθεια του σταθμού να εξετάσει τη δυναμική του παιχνιδιού και στην prime time…

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42