search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:05
MENU CLOSE

Έψαχναν για όπλα, βρήκαν… κροκόδειλο (Photo)

19.01.2018 16:27
Έψαχναν για όπλα, βρήκαν... κροκόδειλο (Photo) - Media

 

Μπροστά σε ένα απρόβλεπτο -και επικίνδυνο- εύρημα βρέθηκαν αστυνομικοί οι οποίοι εισέβαλλαν σε διαμέρισμα στο πλαίσιο έρευνας μιας παραστρατιωτικής οργάνωσης, η οποία φερόταν να έχει στα χέρια της αδήλωτα όπλα.

Αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο σπίτι του ιδρυτή μια παραστρατιωτικής οργάνωσης, ο οποίος θεωρήθηκε ύποπτος για παράνομη διακίνηση όπλων στην Αγία Πετρούπολη, εντόπισαν στο υπόγειο του σπιτιού ένα κροκόδειλο του Νείλου μήκους δύο μέτρων που ζούσε εκεί εδώ και δέκα χρόνια.
 
Σύμφωνα με το πρακτορείο Ria Novosti, οι αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν την έρευνα σε συνεργασία με άνδρες της FSB ενημέρωσαν την κτηνιατρική υπηρεσία τη πόλης, γιατροί της οποίας έσπευσαν να εξετάσουν τον κροκόδειλο.
Ο ζωολογικός κήπος του Λένινγκραντ εν συνεχεία ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να φιλοξενίσει τον κροκόδειλο καθώς δεν υπάρχει ο σχετικός χώρος και επιπλέον το ερπετό δεν διαθέτει τα απαραίτητα υγειονομικά έγγραφα.
 
Οι αστυνομικοί βρήκαν στο διαμέρισμα του υπόπτου περισσότερους από 20 αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, ένα βλήμα πυροβόλου, ένα βλήμα ολμοβόλου, περίπου εκατό σφαίρες και 40 τροποποιημένα ομοιώματα αυτομάτου τύπου Καλάσνικοφ.
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:02