12/12/2018 13:12:43

Πανελλήνια συγκίνηση για τον 12χρονο Αλέξανδρο: Βάλε το γκολ της ζωής σου!

Πανελλήνια συγκίνηση για τον 12χρονο Αλέξανδρο: Βάλε το γκολ της ζωής σου! - Media

 

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για την οικονομική στήριξη του 12χρονου Αλέξανδρου Μελισσινού, που διεγνώσθη με οστεοσάρκωμα και πρόκειται να αναχωρήσει στις 28 Ιανουαρίου για τις ΗΠΑ, όπου θα εισαχθεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο του Χιούστον.

Με το σύνθημα, «Αλέξανδρε, βάλε το γκολ της ζωής σου», εκατοντάδες παιδιά και μεγάλοι,αλλά και ποδοσφαιριστές από την Κοζάνη, την Ημαθία και τον Άρη Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν σήμερα στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.  

Όλοι θέλησαν να συμπαρασταθούν και να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται για τον  12χρονο Αλέξανδρο Μελισσινό να καταφέρει να μεταβεί σε εξειδικευμένο αντικαρκινικό κέντρο στο Χιούστον των ΗΠΑ.  

Την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ένωση Ποδοσφαιρικών σωματείων Κοζάνης (ΕΠΣ), σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης (ΟΑΠΝ) και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, υποστήριξαν με την ενεργό παρουσία τους οι πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές Θοδωρής Ζαγοράκης (και νυν ευρωβουλευτής) και Παντελής Καπετάνος.  

Σε ένα πρωτόγνωρο κλίμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης τις προηγούμενες ημέρες, Σύλλογοι και επαγγελματίες από τον χώρο της εστίασης στην Κοζάνη , διοργάνωσαν εκδηλώσεις σε όλη την πόλη όπου τα έσοδα τους κατατέθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό για την ενίσχυση του ταξιδιού του Αλεξάνδρου στις ΗΠΑ.  

Ο 12χρονος Αλέξανδρος διεγνώσθη από οστεοσάρκωμα μετά από κάταγμα που υπέστη σε ποδοσφαιρικό αγώνα που συμμετείχε ως ποδοσφαιριστής της Αθλητικής Ένωσης Κοζάνης.   Στις 18 Ιανουαρίου αναχώρησε για την Αμερική και στις 30 Ιανουαρίου θα εισαχθεί στο εξειδικευμένο κέντρο στο Χιούστον MD ANDERSON, όπως είχε πει  στην ΕΡΤ Κοζάνης ο πατέρας του παιδιού Γενναίος Μελισσινός.  

Το ποσό που απαιτείται για την μετακίνηση και την θεραπεία του Αλέξανδρου είναι τεράστιο και αγγίζει τις 500.000 ευρώ.   Ο κ Μελισσινός υπογράμμισε  ότι είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά και των ομογενών από Αμερική, Αγγλία, Ιορδανία, που επικοινωνούν ώστε να βοηθήσουν και εκείνοι από την δική τους πλευρά των Αλέξανδρο δηλώνοντας την έμπρακτη συμπαράστασή τους.

Ή οικογένεια επέλεξε το εξειδικευμένο κέντρο στο Χιούστον θέλοντας να κάνει το καλύτερο για το παιδί της, μετά από την παραμονή τους στο Νοσοκομείο Ελπίδα ολοκληρώνοντας δυο κύκλους χημειοθεραπειών.   

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.