20/11/2018 22:54:03

Ν. Παππάς: Βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας εποχής

Παππάς: Θα βγάλουμε τη χώρα από την κρίση - Media

 

«Σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια δόθηκε ένας αγώνας. Υπήρξε μια ιστορική τομή στα πολιτικά πράγματα. Κάτι που αρνούνται να δουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, οι οποίοι πέφτουν από διάψευση σε διάψευση. Ο λαός το 2015, ήρθε να αναστρέψει ένα πρόγραμμα το οποίο δεν έβγαινε», σημείωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο οποίος μίλησε σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Χαιδάρι.

«Δεν είμαστε της σχολής της ΝΔ που είχε την ανεργία στο 27%, που είχε διαλυμένο το κοινωνικό κράτος και τα επιτόκια στα ύψη, και μιλούσε για success story», ανέφερε ο Ν. Παππάς προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πάλεψε να βγάλει τη χώρα από τη χρεοκοπία. «Ο ελληνικός λαός απέρριψε τη δυσοσμία της διαφθοράς» τόνισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ.

Για πρώτη φορά ολοκληρώνεται πρόγραμμα χωρίς να ζητούνται νέα μέτρα, συνέχισε ο Ν. Παππάς. Τα επιτόκια της χώρας είναι πολύ χαμηλά. Αυτό συμβαίνει επειδή η κυβέρνηση διεκδίκησε και κατάφερε σε ευρωπαϊκό επίπεδο λύσεις για τις οποίες μιλάμε από το 2011, τόνισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ. Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι η κυβέρνηση πέτυχε μικρότερα πλεονάσματα και δεν πήρε την εντολή από τον ελληνικό λαό με το ‘'λεφτά υπάρχουν'' ή με το αφήγημα του κ. Σαμαρά περί διαπραγμάτευσης. Εμείς φέραμε ενώπιον του ελληνικού λαού τη διαπραγμάτευση, δεν είπαμε ψέματα στον ελληνικό λαό, τόνισε ο Ν. Παππάς.

«Πλέον, βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας εποχής, κατά την οποία θα συγκροτήσουμε ένα πρόγραμμα αλλεπάλληλων ρήξεων και μεταρρυθμίσεων για τη μετά-μνημόνιο εποχή» τόνισε ο Ν. Παππάς.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.