search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:50
MENU CLOSE

Έστησαν καρτέρι με καλάσνικοφ σε χρηματαποστολή

21.02.2018 11:03
«Μου έβαλαν το χέρι στην τσέπη και μου είπαν "έλα που δεν σου αρέσει" » - Media

 

Τους λήστεψαν την ώρα που πήγαιναν να ανεφοδιάσουν με χρήματα το ΑΤΜ.

Ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι σε ΑΤΜ που βρίσκεται στο σούπερ – μάρκετ στο Βασιλικό Ευβοίας.

Οι ένοπλοι κουκουλοφόροι είχαν στήσει καρτέρι στη χρηματαποστολή που θα τροφοδοτούσε με χρήματα το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης, το οποίο φιλοξενείται στην προθήκη του καταστήματος.

Συγκεκριμένα ήταν δύο τα άτομα που αιφνιδίασαν τους υπαλλήλους της εταιρίας σεκιούριτι απειλώντας τους με ένα καλάσνικοφ και ένα πιστόλι αντίστοιχα και αφού πήραν τα χρήματα συνολικά 50.000 ευρώ, επιβιβάστηκαν σε ένα λευκό Hyundai και εξαφανίστηκαν.

Λίγο αργότερα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, σύμφωνα με το LamiaReport βρέθηκε καμένο στην περιοχή του Μαλακώντα.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε μπλόκα σε επίκαιρα σημεία διαφυγής, χωρίς να εντοπίσουν άλλα ίχνη των δραστών, που δε δίστασαν να χτυπήσουν μέρα – μεσημέρι και σε σημείο που υπήρχε αρκετός κόσμος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48