16/10/2019 09:14:30

Επίθεση με χειροβομβίδα στο Α.Τ. Καισαριανής

Επίθεση με χειροβομβίδα στο Α.Τ. Καισαριανής - Media

 

Επίθεση με χειροβομβίδα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο αστυνομικό τμήμα Καισαριανής, σύμφωνα με ανάρτηση στο Indymedia.

Σύμφωνα με τους συντάκτες του κειμένου, η επίθεση έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύη στον για τον απεργό πείνας- δίψας Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από την ΕΛ.ΑΣ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο χθες υπήρξε τραυματισμός ταξιτζή στα πόδια, που αποδόθηκε σε βραχυκύκλωμα σε μανάβικο κοντά στο Α.Τ., που είχε ως συνέπεια να σπάσουν τα τζάμια.

 

Ολόκληρο το κείμενο που δημοσιεύθηκε στο  Indymedia:

"Η ηθική αποφασιστικότητα εκείνου που εγκαταλείπει και επιτίθεται στις δομές της εξουσίας είναι μια αντίληψη, μια στιγμή στην οποία εκείνος γεύεται την ομορφιά των συντρόφων του και την αθλιότητα της υποχρέωσης και της υποταγής. « Εξεγείρομαι, άρα υπάρχω », είναι μία φράση του Camus που ποτέ δε σταματά να με γοητεύει, με ένα τρόπο που μόνο ένας λόγος για να ζήσω θα μπορούσε.
Σε ένα κόσμο που παρουσιάζει τα ήθη ως ένα χώρο της εξουσίας και του νόμου, νομίζω πως δεν υπάρχει άλλη ηθική διάσταση από την εξέγερση, το ρίσκο, το όνειρο. Η επιβίωση στην οποία είμαστε φυλακισμένοι, είναι άδικη επειδή κακοποιεί και ασχημαίνει"

Massimo Passamani

Τα ξυμερώματα της Δευτέρας επιτεθήκαμε με μία χειροβομβίδα στο Α Τ Καισαριανής για τον απεργό πείνας- δίψας(απο κυριάκη 25/2) Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.
 

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΝΟΥΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.