search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:31
MENU CLOSE

Λοβέρδος: Συνονθύλευμα ασύμβατων πολιτικών δυνάμεων η κυβέρνηση

10.03.2018 15:37
Νέες μηνύσεις Λοβέρδου κατά των μαρτύρων της υπόθεσης Novartis - Media

 

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΗ για τα εθνικά θέματα, κάνοντας λόγο για «συνονθύλευμα ασύμβατων πολιτικών δυνάμεων» και «διχαστική κυβέρνηση με διχασμένη προσωπικότητα».

Συγκεκριμένα, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι: «την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός και τα στελέχη του προσεγγίζουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις με πολιτικές κατευνασμού, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος, έχοντας υπόψιν του και το επεισόδιο εμβολισμού πλοίου του Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό,  δηλώνει οτι η χώρα βρίσκεται κοντά σε “θανατηφόρο ατύχημα” με την Τουρκία.

Και ενώ ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ομήρους,  ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος υποστηρίζει οτι  δεν προκύπτει αυτή τη στιγμή η  ιδιότητα της ομηρίας.

Προφανώς κυβέρνηση δεν υφίσταται, αλλά ένα συνονθύλευμα ασύμβατων πολιτικών δυνάμεων. Σε μία διχαστική κυβέρνηση με διχασμένη προσωπικότητα, οι κίνδυνοι που εγκυμονούνται για τα εθνικά συμφέροντα είναι τεράστιοι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42