search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:18
MENU CLOSE

Σκληρή γραμμή Τσίπρα για το ποδόσφαιρο: Δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος, αυτή η ιστορία θα τελειώσει

12.03.2018 14:35
«Όχι» Τσίπρα σε κλειστά κέντρα για πρόσφυγες - Οι προτάσεις του πρωθυπουργού για το προσφυγικό - Media

 

Αποφασισμένος για ρήξεις με τον κόσμο του ποδοσφαίρου εμφανίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά τα χθεσινά θλιβερά γεγονότα στο γήπεδο της Τούμπας στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας φέρεται να δήλωσε ότι «δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Αυτή η ιστορία θα τελειώσει και όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους», μιλώντας στους συνεργάτες του, κατά τη διάρκεια της πρωινής σύσκεψης, στην οποία συμμετείχε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη η κυβέρνηση αποφάσισε την επ’ αόριστον διακοπή της διεξαγωγής του πρωταθλήματος με τον κ. Βασιλειάδη να δηλώνει ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε συνεννόηση με τη FIFA, την UEFA και τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές για τις επόμενες κινήσεις.

Μάλιστα, ο υφυπουργός Αθλητισμού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και… «grexit», ενώ τόνισε ότι «η κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια έχει δώσει μεγάλες μάχες για εξυγίανση του χώρου ποδοσφαίρου, έχουμε κερδίσει πολλά αλλά μένουν πολλά περισσότερα. Δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνεύσει αυτή η προσπάθεια και να αναστηθούν φαντάσματα του παρελθόντος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:15