search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 17:26
MENU CLOSE

Γραμμένος: «Θα ληφθούν μέτρα»

12.03.2018 17:17
Γραμμένος: Χαμηλά την μπάλα - Media

 

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Βασιλειάδη ο Βαγγέλης Γραμμένος αναφέρθηκε στο νέο θεσμικό πλαίσιο που θα συζητηθεί με τις ομάδες αλλά και στην ανάγκη λήψη μέτρων για την ασφάλεια των αγώνων

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Βαγγέλη Γραμμένου με τον υφυπουργό Αθλητισμού. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μετά το τέλος του ραντεβού με Γιώργο Βασιλειάδη αναφέρθηκε στην ανάγκη λήψης μέτρων σε συνεννόηση με τις ομάδες για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

«Πληροφορήθηκα την απόφαση της Πολιτείας, είχαμε ανταλλαγή απόψεων με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, για ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε με καλούς οιωνούς και εξελίχθηκε με τς γνωστές παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στο επόμενο διάστημα και έπειτα από διαβούλευση με τη Super League, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το νέο θεσμικό πλαίσιο. Η αναβολή είναι ειλημμένη απόφαση της Πολιτείας, για να αποφευχθούν κίνδυνοι. Θα ληφθούν μέτρα για την ομαλότητα και την ασφάλεια των αγώνων», είπε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 17:25