20/04/2019 07:07:00

Χαμό προκάλεσε ο Λεβέντης στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Χαμό προκάλεσε ο Λεβέντης στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής - Media

 

Επεισοδιακά με έντονες διαμαρτυρίες, πολλές διακοπές έγινε δεκτός ο χαιρετισμός του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος αναφέρθηκε κριτικά με όλα τα επιχειρήματα κατά του ΠΑΣΟΚ, καταφέρθηκε κατά του Γιώργου Παπανδρέου ότι έβαλε τη χώρα στα μνημόνια, του Κώστα Σημίτη ότι έβαλε τη χώρα στο ευρώ αλλά δεν έκανε τις μεταρρυθμίσεις που έπρεπε, αλλά και κατά της Φώφης Γεννηματά "μετά από τόσες δεκαετίες είστε ακόμα στο θα κάνουμε, θα φτιάξουμε, τόσα χρόνια δεν κάνατε τίποτα, στο μηδέν ήσασταν". 

Τελικά μετά από έντονες διαμαρτυρίες ο Προεδρεύων Γιάννης Κουτσούκος, τον διέκοψε λέγοντας "είμαστε δημοκρατικό κόμμα, αλλά δεν μπορείτε να προσβάλλετε με όσα λέτε τους συνέδρους, που είναι στρατιώτες του κόμματος, ευχαριστούμε για την τοποθέτησή σας". 

Ο Λεβέντης αιτιολόγησε την επιθετική του στάση, λέγοντας ότι η δημοκρατία πρέπει να δέχεται την κριτική και ότι λέει όσα λέει, επειδή η Ενωση Κεντρώων είναι κοντά με το ΠΑΣΟΚ.... 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.