search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:25
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια πριν από την ομιλία Τσίπρα – «Ντου» διαδηλωτών στα ΜΑΤ (Videos)

28.03.2018 17:39
Θεσσαλονίκη: Επεισόδια πριν από την ομιλία Τσίπρα - «Ντου» διαδηλωτών στα ΜΑΤ (Videos) - Media

 

Επεισόδια ξέσπασαν στη Θεσσαλονίκη πριν από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Διαδηλωτές του ΠΑΜΕ επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό κοντά στο ξενοδοχείο Grand Hotel, με τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

 

 

 

Αργότερα νέα ένταση επικράτησε, όταν διαδηλωτές του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης επιχείρησαν εκ νέου να σπάσουν τον κλοιό των ΜΑΤ, ανεπιτυχώς. 

 

 

Πηγή βίντεο thestival.gr

Στο κάλεσμά του στην κινητοποίηση ο Συντονισμός Συλλογικοτότων χαρακτήριζε τον Αλέξη Τσίπρα «πρωθυπουργό της κοινωνικής καταστροφής». «Μαζί με βουλευτές, περιφερειάρχη και δημάρχους και με τη συμμετοχή μεγαλoεργολάβων, μεγαλοξενοδόχων, μεγαλεμπόρων και άλλων εκπρόσωπων του μεγάλου κεφαλαίου θα συζητήσουν πως θα αυξήσουν οι τελευταίοι τα κέρδη τους, κλέβοντας άλλη μια φορά τον ιδρώτα και τα δικαιώματα της εργαζόμενης πλειοψηφίας», αναφερόταν μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:25