search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:50
MENU CLOSE

Ομηρεία σε πτήση της AirChina – Αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους (Photos)

15.04.2018 10:03
Ομηρεία σε πτήση της AirChina - Αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους (Photos) - Media

 

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ζενγκζού έκανε αεροσκάφος της AirChina, καθώς επιβάτης κρατούσε όμηρο μια αεροσυνοδό.

Το αεροπλάνο απογειώθηκε στις 08:40 της Κυριακής από την Τσανγκσά, με προορισμό το Πεκίνο. Στο αεροσκάφος σήμανε συναγερμός λόγω της ομηρείας με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να προσγειωθεί εκτάκτως στην κεντρική Κίνα στις 09:59.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή της η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Κίνας ένας άνδρας επιβάτης της πτήσεις 1350 της Air China, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει προσδιοριστεί, προσπάθησε, με τη χρήση ενός στυλό να κρατήσει «υπό πίεση» μία αεροσυνοδό. 

Ευτυχώς, όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγείας τους. Από την πλευρά της, η Air China ανακοίνωσε ότι η αλλαγή του αεροδρομίου προσγείωσης οφείλεται σε «λόγους δημόσιας ασφάλειας» και ότι οι αρχές ανέλαβαν να διαχειριστούν την κατάσταση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:45