search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:10
MENU CLOSE

Μέγκαν Μαρκλ: Τι επιλέγει για πρωινό μια μέλλουσα «πριγκίπισσα»;

20.04.2018 06:20
Μέγκαν Μαρκλ: Τι επιλέγει για πρωινό μια μέλλουσα «πριγκίπισσα»; - Media

 

Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τα μέσα να προσπαθούν να αποσπάσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για τη ζωή και την καθημερινότητά της. Ο λόγος για την Μέγκαν Μαρκλ που στις 19 Μαΐου θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον πρίγκιπα Χάρι, ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους.

H όμορφη Αμερικανίδα ηθοποιός που εγκατέλειψε το Χόλιγουντ για να γίνει μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, διατηρείται πάντα σε φόρμα, πόσο μάλλον τώρα που πρόκειται να ντυθεί νυφούλα.

Αλήθεια, τι μπορεί να περιλαμβάνει η διατροφή μιας μέλλουσας «πριγκίπισσας»;

Ο Independent έψαξε και βρήκε τις τροφές που οι Μέγκαν θεωρεί απαραίτητες ώστε να έχει ενέργεια, λάμψη και ευεξία.

Για τον λόγο αυτόν, κάθε πρωί επιλέγει να τρώει με μούρα Acai ανακατωμένα με σκόνη από μούρα Acai (ένας καπρός από τα δάση του Αμαζονίου που θεωρείται υπερτροφή) που συνδυάζει με ένα πράσινο smoothie που φτιάχνει η ίδια με φρέσκα πράσινα λαχανικά εποχής.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως αν βρίσκεται σε κάποιο ξενοδοχείο ή κάπου που δεν μπορεί να φτιάξει μόνη της το πρωινό της, τότε παραγγέλνει αβγά ποσέ και φρυγανισμένο ψωμί ολικής άλεσης με αβοκάντο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:09