search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:01
MENU CLOSE

Διπλό φονικό στην Κύπρο: Ο 33χρονος που συνελήφθη δεν είναι ο βασικός ύποπτος – Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα

26.04.2018 08:04
Σκουπιδότοπος της Τουρκίας τα Κατεχόμενα της Κύπρου - Media

 

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν χθες το απόγευμα γύρω από την υπόθεση του στυγερού διπλού εγκλήματος στον Στρόβολο, με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγό του Ντίνα Σεργίου, 59 ετών. Συνελήφθη γύρω στις 7:30 το απόγευμα από την Αστυνομία 33χρονος Ελληνοκύπριος από τη Λευκωσία, εναντίον του οποίου οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας εξασφάλισαν ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με τον διπλό φόνο, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Η Αστυνομία χθες, νωρίς το βράδυ, προχώρησε στη σύλληψη 33χρονου Ελληνοκύπριου, κάτοικου Λευκωσίας, εναντίον του οποίου προέκυψαν στοιχεία από τη διερεύνηση του στυγερού αυτού εγκλήματος.

Πληροφορίες του «Φιλελεύθερου Κύπρου» αναφέρουν ότι ο 33χρονος φαίνεται να θεάθηκε στη σκηνή του φονικού κατά την ώρα διάπραξής του, γι’ αυτό και κρίθηκε σκόπιμη η σύλληψή του. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο συλληφθείς δεν φαίνεται να συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με το σπίτι όπου διαπράχθηκε το έγκλημα, ωστόσο έχουν προκύψει μαρτυρίες από πρόσωπα που τον είδαν στην περιοχή.

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στον «Φ», ο συλληφθείς δεν είναι ο δράστης του εγκλήματος και γίνονται ενέργειες για να εξακριβωθούν οι λόγοι της παρουσίας του στη σκηνή. Ο συλληφθείς αναμένεται να περάσει από ανάκριση για τους λόγους τους οποίους βρισκόταν το βράδυ του φονικού στην περιοχή.

Ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου, η ανακριτική ομάδα αναμένεται να ζητήσει την προσωποκράτησή του για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τώρα, σε ό,τι αφορά τα σενάρια που κάνουν τον γύρο της Κύπρου τα τελευταία 24ωρα αναφορικά με το ειδεχθές αυτό έγκλημα, σαφώς και δεν πρόκειται να σχολιαστεί το οτιδήποτε από επίσημα χείλη, αφού οι Αρχές, απ’ την ίδια ώρα του ειδεχθούς αυτού εγκλήματος, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και προχωρούν σε δημόσιες δηλώσεις μόνο όταν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Πηγή: Φιλελεύθερος, sigmalive.com

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42