search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:53
MENU CLOSE

Όταν η βεβήλωση του κενοταφίου από έναν «Παραιτηθείτε» δεν είχε ενοχλήσει κανέναν

26.04.2018 16:35
Όταν η βεβήλωση του κενοταφίου από έναν «Παραιτηθείτε» δεν είχε ενοχλήσει κανέναν - Media

 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το απόγευμα της Τετάρτης η φωτογραφία του συνδικαλιστή της ΔΕΗ ή συνταξιούχου, κατά τη ΓΕΝΟΠ, που, όπως αναφέρουν πολλοί χρήστες στα social media, βεβηλώνει το κενοτάφιο στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στο Σύνταγμα, πατώντας πάνω του.

Τα επικριτικά σχόλια δίνουν και παίρνουν, ωστόσο η σύγκριση με παλαιότερο αντίστοιχο περιστατικό δείχνει ότι μάλλον περισσότερο ενόχλησε το ποιόν του εν λόγω διαδηλωτή παρά η πράξη του αυτή καθ’ αυτήν.

Ήταν καλοκαίρι του 2016 και οι «Παραιτηθείτε», που έκαναν την εμφάνισή τους πρώτη φορά την περίοδο πριν το δημοψήφισμα του 2015, πραγματοποιούσαν άλλη μία φιέστα στην πλατεία Συντάγματος – άγνωστο το γιατί, αφού πλέον είχε ψηφιστεί το μνημόνιο.

Στο πλαίσιο πάντως της διαμαρτυρίας ένας καλοντυμένος νεαρός αποφάσισε να μιμηθεί τη στάση του αγάλματος, ξαπλώνοντας πάνω στο κενοτάφιο.

Να είναι άραγε το ότι δεν πάτησε με το πόδι του αλλά απλώς ξάπλωσε ο λόγος που τα σχόλια την περίοδο εκείνη ήταν από ουδέτερα έως θετικά; Ή άραγε το ποιόν του εν λόγω διαδηλωτή;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:52