search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:21
MENU CLOSE

Το Epsilon αναζητά Διευθυντή Ειδήσεων – Ποιοι οι υποψήφιοι;

12.05.2018 07:20
Με ελληνικό στοιχείο το νέο logo του Epsilon TV - Ριζικές αλλαγές  - Media

 

Περίοδο αναδιοργάνωσης διανύει το Epsilon, προκειμένου πριν τη λήξη της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν να καταφέρει να βάλει μία τάξη όσον αφορά στα πρόσωπα που θα κληθούν να στηρίξουν το πρόγραμμα από την ερχόμενη.

Την ώρα που το κομμάτι της ψυχαγωγίας «τρέχει» λόγω των εξαντλητικών προσπαθειών της Άλκηστης Μαραγκουδάκη να «χτίσει» το νέο πρόγραμμα πριν το καλοκαίρι, αυτό της ενημέρωσης… πάσχει, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει «κλειδώσει» ούτε το πρόσωπο του θα αναλάβει τη Διεύθυνση Ειδήσεων.

Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι λίγο πριν τη λήξη της σεζόν, κανείς δεν γνωρίζει πώς θα καλυφθούν οι ζώνες της ενημέρωσης κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για την θέση του Διευθυντή Ειδήσεων είναι πολλά με τις συζητήσεις να έχουν προχωρήσει στην περίπτωση των περισσοτέρων.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που ενδέχεται να αποτελέσουν κομμάτι του Epsilon είναι ο Γιάννης Μιχελάκης, ο Νίκος Στραβελάκης,  ο Γιώργος Λαμπράκος και ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, δημοσιογράφοι που έχουν βρεθεί και στο παρελθόν σε αντίστοιχη θέση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Dailymedia και ο Τζώνη Καλημέρης έχει κάνει συζητήσεις με τον σταθμό.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε το ποιος θα καταφέρει τελικά να κερδίσει τη θέση.

Μια θέση που συνεπάγεται πολλές υποχρεώσεις κυρίως από τη στιγμή που το Epsilon έχει βάλει για τα καλά στόχο να εκτιναχθεί στους πίνακες τηλεθέασης.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:19