search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:58
MENU CLOSE

Δέκα τέσσερις συλλήψεις οπαδών για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου

13.05.2018 08:47
Δέκα τέσσερις συλλήψεις οπαδών για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου - Media

 

Δέκα συλλήψεις οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων που έγιναν στα πούλμαν των οπαδών των ομάδων αλλά και στις θύρες των γηπέδων απ όπου έμπαιναν.

Σήμερα, Κυριακή θα γίνει η καταγραφή των ζημιών που σημειώθηκαν τόσο στο ΟΑΚΑ όσο και στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου.

Τέλος, η ηγεσία της ελληνικής αστυνομίας καλείται να απαντήσει στο πώς ενώ είχε προαναγγείλει και υποστηρίζει ότι έγιναν εξονυχιστικοί έλεγχοι στους οπαδούς στα πούλμαν, εκείνοι κατάφεραν να περάσουν εντός αγωνιστικού χώρου -όπως αποδεικνύεται από τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει- σφυριά, μολότοφ, πιστόλια φωτοβολίδας ευθείας βολής, καθώς και έναν κόφτη με τον οποίον έκοψαν τα λουκέτα της μεταλλικής πόρτας και εισέβαλαν στη τάφρο του ΟΑΚΑ με συνέπεια να συγκρουστούν με τους οπαδούς της αντίθετης ομάδας και τα ΜΑΤ.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42