search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:26
MENU CLOSE

Ρύθμιση και στα δάνεια όσων πληρώνουν κανονικά τις δόσεις

14.05.2018 06:18
Κινηματογραφική ληστεία τράπεζας – 30 ένοπλοι ληστές σκόρπισαν τον τρόμο με πυροβολισμούς και εκρήξεις (Video) - Media

 

Σε ρύθμιση θα προχωρήσουν οι τράπεζες και για τα «πράσινα δάνεια». Υπό τον φόβο των «κόκκινων» δανείων οι τράπεζες αρχίζουν σιγά, σιγά τη ρύθμιση και στα ενήμερα δάνεια, στα δάνεια δηλαδή όσων συνεχίζουν να πληρώνουν κανονικά τις δόσεις τους. 

Το σχέδιο των τραπεζών φαίνεται ότι περιλαμβάνει κυρίως μειώσεις των επιτοκίων που σε πολλές περιπτώσεις είναι ληστρικό καθώς υπάρχουν αυτή τη στιγμή στεγαστικά δάνεια με επιτόκιο από 4% ως 4,5% ή και 4,75%.

Έτσι με τη μείωση του επιτοκίου οι δανειολήπτες θα έχουν σημαντική ελάφρυνση στο μηνιαίο ποσό που απαιτείται για την πληρωμή του δανείου τους. Για περιπτώσεις ενήμερων δανειοληπτών οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξετάζεται και μια περίοδος «παγώματος» του κεφαλαίου όπου θα πληρώνουν μόνο τους τόκους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:25