search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:50
MENU CLOSE

Ραγδαίες εξελίξεις: Πιάστηκε ο δολοφόνος της 41χρονης στο Σχιστό – Η κυνική ομολογία του

14.05.2018 15:44
Ραγδαίες εξελίξεις: Πιάστηκε ο δολοφόνος της 41χρονης στο Σχιστό - Η κυνική ομολογία του - Media
 
Μια δραματική, αλλά και ανατριχιαστική ιστορία κρύβεται πίσω από την άγρια δολοφονία της 41χρονης άστεγης σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του Σχιστού.
 
Ένας 53χρονος συνταξιούχος, πρώην δημοτικός υπάλληλος, συνελήφθη από την αστυνομία για την ανθρωποκτονία της 41χρονης άστεγης, που βρέθηκε σήμερα το απόγευμα με μώλωπες και χτυπήματα, έξω από τροχόσπιτο στη βιομηχανική ζώνη Σχιστού. Ο 53χρονος φέρεται να είχε επισυνάψει ερωτική σχέση με την άτυχη κοπέλα, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον ίδιο.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς παραδέχτηκε στους αστυνομικούς την πράξη του, και μάλιστα υπέδειξε ο ίδιος το σημείο όπου βρισκόταν το θύμα.
 
Ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το θύμα του λέρωσε τα σεντόνια κατά την ερωτική τους συνεύρεση γεγονός που τον έκανε έξαλλο και την σκότωσε γρονθοκοπώντας την ανελέητα μέσα στο τροχόσπιτο του.
 
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως ο δράστης μετά την αποτρόπαια πράξη του, τηλεφώνησε σε έναν φίλο του και του ζήτησε να πάει από το τροχόσπιτο του ώστε να εξαφανίσουν μαζί το πτώμα της 41χρονης.
 
Το συγκεκριμένο άτομο όμως επικοινώνησε με την αστυνομία που άμεσα έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τον δράστη της δολοφονίας. Εκεί έκπληκτοι άκουσαν τον δολοφόνο να λέει πως σκότωσε την γυναίκα επειδή του λέρωσε τα σεντόνια.
 
Ο άνδρας έμενε μόνιμα στο τροχόσπιτο έξω από τη βιομηχανική ζώνη του Σχιστού ενώ η 41χρονη άστεγη κυκλοφορούσε στην περιοχή του Πειραιά.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42