search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:48
MENU CLOSE

Απίστευτα μέτρα στην Τουρκία για την επίσκεψη Βούτση στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

16.05.2018 18:36
Απίστευτα μέτρα στην Τουρκία για την επίσκεψη Βούτση στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς - Media

 

Έξω από κάθε λογική ήταν τα μέτρα ασφαλείας που έλαβαν οι τουρκικές αρχές για την επίσκεψη του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Η συνάντηση των δύο ανδρών με τον Πρόεδρο της Βουλής που ταξίδεψε από την Κωνσταντινούπολη, όπου βρισκόταν για την Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίου χωρών του Οργανισμού Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου στην Αδριανούπολη διήρκησε περίπου μία ώρα, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία.
 
Μάλιστα τουρκική στρατοχωροφυλακή, με απόφαση της νομαρχίας Αδριανούπολης, είχε δημιουργήσει ένα «δίχτυ ασφαλείας» 4 χιλιομέτρων γύρω από τις φυλακές, προκειμένου, όπως αναφέρεται, να μην πλησιάσουν δημοσιογράφοι, αλλά και για λόγους ασφαλείας του Έλληνα αξιωματούχου.
 
Πηγή: enikos.gr/ANT1
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:48