search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:08
MENU CLOSE

Ξεπούλησε ο Σφακιανάκης στα Τίρανα: Άγριος ξεσηκωμός στην αλβανική τηλεόραση – «Εδώ θα γλύψεις» (Video)

25.05.2018 09:11
Ξεπούλησε ο Σφακιανάκης στα Τίρανα: Άγριος ξεσηκωμός στην αλβανική τηλεόραση - «Εδώ θα γλύψεις» (Video) - Media

 

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η πολυσυζητημένη συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στα Τίρανα και παρά τις πολλές αντιδράσεις για τον Έλληνα καλλιτέχνη η συναυλία είχε τεράστια επιτυχία με την αίθουσα να είναι ασφυκτικά γεμάτη.

Τα εισιτήρια έγιναν sold out παρά το γεγονός ότι το φθηνότερο κόστιζε 120 ευρώ, πιο ακριβό δηλαδή από τα αντίστοιχα εισιτήρια σε συναυλίες διεθνών καλλιτεχνών.

Το γεγονός αυτό δεν πτόησε, ωστόσο, όλους αυτούς που είχαν στραφεί εναντίον του Σφακιανάκη από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα βρεθεί στα Τίρανα για να τραγουδήσει. Τη στιγμή, μάλιστα, που η συναυλία ήταν σε εξέλιξη, στην αλβανική τηλεόραση γινόταν χαλασμός με δημοσιογράφους να τον κατακεραυνώνουν, προσδίδοντάς του πολλούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

«Στην Αλβανία είσαι, θες δεν θες, εδώ στην Αλβανία που έχεις φτύσει, εδώ θα γλείψεις! Τον μποϊκοτάρω! Δεν στηρίζουμε αυτόν που από τα γεννοφάσκια του μας προβοκάρει και μας πολεμάει!

Αναμφίβολα αυτός είναι εθνικιστής, είναι ακροδεξιός, είναι χρυσαυγίτης.

Δεν θα τσακωθώ για έναν γάιδαρο, για έναν βλάκα!

Τις νεοφασιστικές ιδεολογίες και τις νεοναζιστικές και όλους αυτούς που τις υποστηρίζουν, να βάλουν τις απόψεις και τις συναυλίες τους στα σκουπίδια» είναι λίγα μόνο από τα σχόλια που προκάλεσε η παρουσία του Νότη Σφακιανάκη στην Αλβανία.

Το ρεπορτάζ προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Πρωινό». Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42