04/04/2020 03:42:19

Αντιπαράθεση Καμμένου - Βαρβιτσιώτη για Μονακό και Μύκονο - Ο διάλογος με τον Λιμενάρχη και «λασπολογία των αθλίων»

Αντιπαράθεση Καμμένου - Βαρβιτσιώτη για Μονακό και Μύκονο - Ο διάλογος με τον Λιμενάρχη και «λασπολογία των αθλίων» - Media

 

Στο tweet του Πάνου Καμμένου απάντησε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κάνοντας λόγο για «λάσπη, την οποία επιλέγει για άλλη μια φορά ο Π. Καμμένος για να καλυφθεί η αποτυχία του». 

Η κόντρα ξεκίνησε με αφορμή ένα tweet του Υπουργού Αμύνης που φωτογράφιζε τον Μ. Βαρβιτσιώτη και ισχυριζόταν πως υπάρχουν διάλογοι με Λιμενικό της Μυκόνου που «όμως δε θα δημοσιεύσει» χωρίς να πει τίποτα παραπάνω.  

Γράφει σε οξύ τόνο στον Πάνο Καμμένο, με ανάρτησή του επίσης στο twitter ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Η «λάσπη»αποτελεί το ασφαλέστερο καταφύγιο για να καλύπτεις την αποτυχία σου. Προκαλώ εκείνους που επικαλούνται«διαλόγους»να τους δημοσιοποιήσουν και να τους δώσουν άμεσα στη δικαιοσύνη!Διαφορετικά,θα επιβεβαιωθεί ξανά ότι προορισμός των«Αθλίων»δεν είναι το Μονακό,αλλά το Βατερλώ.

 

Διαβάστε περισσότερα: 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.