search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:26
MENU CLOSE

Φρίκη στη Λέρο: Σε Τρίπολη και Θήβα οι γονείς – «τέρατα» (Video)

02.06.2018 12:23
«Ήταν βιασμός με όλο το νόημα από τον προπονητή μου»: Μιλάει η ιστιοπλόος που κακοποιήθηκε σε ηλικία 11 χρονών (Video) - Media
 
Στις φυλακές της Τρίπολης και της Θήβας θα μεταχθεί το ζευγάρι από τη Λέρο που κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά τα παιδιά του.
 
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι κανένας δικηγόρος της Κω δεν δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση των κατηγορουμένων και χρειάστηκε να διοριστούν συνήγοροι από τις δικαστικές Αρχές.
 
Στην κατάθεσή της, μάλιστα, η 47χρονη μητέρα φέρεται ότι ομολόγησε τις φρικιαστικές πράξεις και τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλαν τα παιδιά τους. Ο 52χρονος αρνήθηκε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 14χρονη κόρη του, υποστηρίζοντας ότι μόνο τη θώπευε.
 
Η οργάνωση ”Το χαμόγελο του παιδιού” θα αναλάβει τη φροντίδα των κακοποιημένων παιδιών της οικογένειας και θα τα φιλοξενήσει σε μία από τις δομές της.

Πηγή: enikos.gr/EPT
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:01