search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:07
MENU CLOSE

Ένας οδηγός ταξί οδήγησε στην αποκάλυψη της τραγωδίας με τον Βασίλη Μελενικλή (Video)

08.06.2018 17:53
Ένας οδηγός ταξί οδήγησε στην αποκάλυψη της τραγωδίας με τον Βασίλη Μελενικλή (Video) - Media

 

Η τραγωδία που έχει κλονίσει την τοπική κοινωνία στις Σέρρες με τον αδικοχαμένο 37χρονο Βασίλη Μελενικλή αποκαλύφθηκε μέσω ενός οδηγού ταξί, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο πρόεδρος της «Γραμμής Ζωής» Γεράσιμος Κουρούκλης στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live.

Ο ταξιτζής κάλεσε τη «Γραμμής Ζωής» και τους είπε ότι είχε μεταφέρει τον 37χρονο σε συγκεκριμένη περιοχή των Σερρών. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι ο 37χρονος ήταν μεθυσμένος. Τότε, οι αστυνομικοί έσπευσαν στην περιοχή και μίλησαν με τους φίλους του 37χρονου, τα δύο αδέρφια, ηλικίας 37 και 40 ετών.

Ωστόσο, έπεσαν σε αντιφάσεις και οι αρχές αποφάσισαν να ερευνήσουν το σπίτι των αδερφών, όπου αποκαλύφθηκε ότι ο άτυχος 37χρονος ήταν θαμμένος στον κήπο.

Το LiveNews μετέδωσε ότι τη σορό του 37χρονου βρήκε ένας ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος…

Ο θείος των δύο αδερφών δήλωσε ότι τόσο τα αδέρφια όσο και ο 37χρονος Βασίλης, ήταν χρήστες ναρκωτικών ουσιών.

«Αυτό που συνέβη στον Βασίλη, δε θα είχα καμία απορία αν συνέβαινε και στα ανίψια μου. Γιατί τα παιδιά αυτά είναι άρρωστα. Δεν έχουν λογική καθόλου. Είναι εξαρτημένα (από ουσίες) και αλήθεια δεν ξέρουν να λένε. Εϊναι άρρωστα τα παιδιά. Δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Για να γίνουν καλά πρέπει να το αποφασίσουν αυτά… Εγώ βρήκα τρόπο, αλλά δεν ήθελαν», επισήμανε.

«Το παιδί μου όταν ήταν δύο εβδομάδων, σκοτώθηκε ο πατέρας του. Το μεγάλωσα, μετά έκανα την ζωή μου, έκανα ένα άλλο αγόρι μικρό. Πηγαινοερχόταν στην Γερμανία. Από το ’16 έφυγε και μετά συνέβη αυτό που συνέβη… Ο Βασίλης δεν ήξερε από την αρχή, την αλήθεια ότι σκοτώθηκε ο μπαμπάς του. Από τότε που το έμαθε παρεκτράπηκε…  Ήλπιζα να βρεθεί το παιδί ζωντανό», είπε η μητέρα του 37χρονου, η οποία ζει στο εξωτερικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42