search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:34
MENU CLOSE

Έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Γιαννακόπουλος 42 ημέρες μετά τον αδελφό του Κώστα

10.06.2018 08:47
Έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Γιαννακόπουλος 42 ημέρες μετά τον αδελφό του Κώστα - Media

 

Έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ιδρυτής και πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ, 42 ημέρες μετά τον αδελφό του Κώστα. 

O Παύλος Γιαννακόπουλος πέθανε, τα ξημερώματα της Κυριακής, σε ηλικία 89 ετών, ανήμερα της επετείου των 47 χρόνων από την εμπλοκή του στα διοικητικά του «τριφυλλιού».

Ο χαμός του εμβληματικού ηγέτη βύθισε στο πένθος τον σύλλογο και τον ελληνικό αθλητισμό. 

«Πάντα στις καρδιές μας»

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναζητεί τις λέξεις, για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας της, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να έφυγε σήμερα, αλλά οι ιδέες του θα ζουν και θα δημιουργούν νέες γενιές Παναθηναϊκών για πάντα. Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο άνθρωπος που θα ζει για πάντα στις καρδιές μας», αναφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.  

Μεσίστια η σημαία 

Σε ανακοίνωσή της η φαρμακοβιομηχανία αναφέρει ότι «μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως ό,τι μεγαλειώδες δημιούργησε και όλους όσους ευεργέτησε είναι εδώ για να τον θυμίζουν για πάντα».

«Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε αποφασίζει η σημαία της να κυματίζει μεσίστια σε όλες τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της έως και την ημέρα της Κηδείας, ενώ η 10η Ιουνίου κηρύσσεται ως επίσημη μέρα Πένθους και Αργίας εφεξής», καταλήγει η ανακοίνωση της ΒΙΑΝΕΞ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Με βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ αποχαιρετά υποκλινόμενη τον Ιδρυτή και Πρόεδρο της. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως, ό, τι μεγαλειώδες δημιούργησε και όλους όσους ευεργέτησε είναι εδώ για να τον θυμίζουν για πάντα.

Με πείσμα σπαρτιάτικο και οξύνοια χαρακτηριστική συστήνει αυτήν που έμελε να γίνει η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Στα 70 χρόνια ενεργής επαγγελματικής παρουσίας του Πατριάρχη της ελληνικής βιομηχανίας, μόνο επιτυχίες, επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας σημειώνονται. Όλες οι εταιρείες Κολοσσοί του φαρμάκου επιθυμούν να συνάψουν συνεργασία μαζί του, το όνομά του ταυτίζεται με το ήθος, την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητα, ενώ ο ίδιος ακούραστος δε σταματά να αναζητεί νέους δρόμους έρευνας και ανάπτυξης. Έχοντας πάντα τον Άνθρωπο ως βασική του αξιακή προτεραιότητα, δημιουργεί σχέσεις ζωής με τους εργαζομένους του και όποιον συναναστρέφεται.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε αποφασίζει η σημαία της να κυματίζει μεσίστια σε όλες τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εως και την ημέρα της Κηδείας, ενώ η 10η Ιουνίου κηρύσσεται ως επίσημη μέρα Πένθους και Αργίας εφεξής.

Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου – Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος ο οποίος συνδεόταν με μακροχρόνια φιλία με τον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο , επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον γιο του εκλιπόντα Δημήτριο και του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του .

Ο κ. Παυλόπουλος θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία .

Τσίπρας για Γιαννακόπουλο: Αφήνει ένα τεράστιο κενό

Τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλο Γιαννακόπουλο, αποχαιρέτησε με τη σειρά του ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρα, σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Τον άνθρωπο, τον επιχειρηματία, τον αθλητικό παράγοντα άλλου τύπου, τον θεμελιωτή του μεγάλου μπασκετικού Παναθηναϊκού. Αφήνει ένα τεράστιο κενό στον ελληνικό αθλητισμό και στις καρδιές όσων ξέρουν να εκτιμούν τη σεμνότητα & την ανιδιοτελή προσφορά», επισήμανε ο Α. Τσίπρας.

Βασιλειάδης: Ο Παύλος Γιαννακόπουλος κατάφερε κάτι σπάνιο στον ελληνικό αθλητισμό

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους οικείους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ενός ανθρώπου που όπως είπε ο Γιώργος Βασιλειάδης «κέρδισε καθολικά το σεβασμό ακόμη και των αντιπάλων του».

Η ανακοίνωση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος κατάφερε κάτι σπάνιο στον ελληνικό αθλητισμό, καθώς μέσα από τη διαδρομή του ως αθλητικός παράγοντας και την τεράστια προσφορά του στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, κέρδισε καθολικά το σεβασμό ακόμη και των αντιπάλων του. Τα συλλυπητήριά μου στους οικείους του και την οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Συλλυπητήρια Βούτση

Τη θλίψη του εκφράζει ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, για την απώλεια του Προέδρου της ΒΙΑΝΕΞ και πρώην Προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλου Γιαννακόπουλου.

“Με λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, λίγο μετά τον χαμό του αδελφού του Κώστα. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε ένας επιτυχημένος Ελληνας φαρμακοβιομήχανος, ο οποίος προσέφερε στην Ελλάδα επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας κι άνοιξε νέους δρόμους στην έρευνα και την ανάπτυξη. Επίσης, ως Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έφερε στην Ελλάδα έξι Κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης στο μπάσκετ. Στους οικείους του, στην οικογένεια των εργαζομένων της ΒΙΑΝΕΞ και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου”, αναφέρει ο κ. Βούτσης στη δήλωσή του.

ΝΔ: Ειλικρινή συλλυπητήρια

To δικό της «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα, είπε η Νέα Δημοκρατία. 

Σε σχετική ανακοίνωση η Πειραιώς αναφέρει: “Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά σήμερα τον Παύλο Γιαννακόπουλο με θλίψη, αλλά και σεβασμό. Έναν σημαντικό επιχειρηματία της φαρμακοβιομηχανίας και έναν σπουδαίο παράγοντα του αθλητισμού που όχι μόνον έθετε πάντα μεγάλους στόχους, αλλά ήξερε και να τους πετυχαίνει. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπηρέτησε για δεκαετίες το ελληνικό μπάσκετ και οδήγησε τον Παναθηναϊκό επανειλημμένα στην κορυφή της Ευρώπης κερδίζοντας την εκτίμηση ακόμη και των αντιπάλων του. Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια”.

Τα συλλυπητήρια της Γεννηματά για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Τα συλλυπητήρια της για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά με ανάρτηση της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Με θλίψη αποχαιρετώ το σεμνό άνθρωπο και οικογενειάρχη, επιτυχημένο επιχειρηματία, κορυφαίο του αθλητισμού, το δημιουργό του μεγάλου μπασκετικού Παναθηναϊκού. Το έργο του θα τον θυμίζει για πάντα. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του», τόνισε η Φώφη Γεννηματά.

Θεοδωράκης: Δουλευταράς, εφευρετικός, πεισματάρης

Με ανάρτηση του στο twitter, εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου.  

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος εκπροσωπούσε μια γενιά επιχειρηματιών που σιγά- σιγά χάνεται από τη χώρα. Δουλευταράς, εφευρετικός, πεισματάρης, με πίστη στους Έλληνες – στα μυαλά τους και στα χέρια τους. Τα συλλυπητήρια μου στη μεγάλη οικογένειά του – προσωπική, επιχειρηματική, αθλητική», έγραψε ο επικεφαλής του Ποταμιού. 

Ένωση Κεντρώων: Να συνεχίσουν την πορεία του η οικογένεια και οι συνεργάτες του

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου και στους οικείους του. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε ένας από τους πρωτοποριακούς επιχειρηματίες και προσέφερε στην ελληνική οικονομία. Οφείλουν η οικογένεια του και οι συνεργάτες του, να συνεχίσουν αυτή την πορεία και να τιμήσουν το έργο και την προσφορά του.

Superleague: Aνεξίτηλη η μεγάλη προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό

«H Super League εκφράζει τα συλλυπητήριά της και τη συμπαράστασή της στην οικογένεια και τους οικείους του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος αφήνει ανεξίτηλη τη μεγάλη προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοργανώτρια Αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Ενός λεπτού σιγή – Το «αντίο» του ΕΣΑΚΕ 

Ο ΕΣΑΚΕ αποχαιρέτησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο, που υπήρξε από τους θεμελιωτές του, ενώ η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστό πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πριν τον αποψινό τρίτο τελικό της Α1 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. 

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο εκλιπών υπήρξε από τους μεγαλύτερους παράγοντες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Ήταν ο δημιουργός της ομάδας του Παναθηναϊκού που κατέκτησε τους έξι ευρωπαϊκούς τίτλους, από τους στυλοβάτες των επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ τις τελευταίες τρεις δεκαετίες και από τους πρωτοπόρους του επαγγελματικού μπάσκετ στην χώρα μας. 

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε σε όλη την διαδρομή της ζωής του, ανθρώπινος, πρόθυμος να βοηθήσει τους συνανθρώπους του και προσιτός στον πιο απλό άνθρωπο και φίλαθλο. 

Ο ΕΣΑΚΕ δεν θα ξεχάσει ποτέ την προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος υπήρξε από τους θεμελιωτές του. 

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος και την συμπαράσταση τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. 

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ θα παραστεί στην κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου, ενώ πριν την έναρξη της σημερινής (10/6) αναμέτρησης για την τελική φάση των πλέι οφ Παναθηναϊκός Superfoods – Ολυμπιακός θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΠΣΑΚ: Χωρίς την παρουσία του το ελληνικό μπασκετ δεν θα είχε τόσες επιτυχίες

Ευγνώμων για την προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου στο μπάσκετ δηλώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών στην ανακοίνωσή του μετά τον θάνατο του ιστορικού ηγέτη της πράσινης ΚΑΕ. 

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου. Η “απώλεια” για ολόκληρο τον αθλητισμό, είναι τεράστια, ανάλογη με… το μέγεθος του. Ο θαυμασμός μας, θα είναι αιώνιος για τον ΚΥΡΙΟ Παύλο και θα αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη σε όλη μας τη ζωή. Χωρίς την παρουσία του, το ελληνικό μπασκετ, δεν θα είχε τόσες επιτυχίες και τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στο άθλημα μας. Καλό ταξίδι…», αναφέρει στην ανακοίνωσή του. 

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών

Τα δικά της συλλυπητήρια θέλησε να εκφράσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, μετά τον θάνατο του τελευταίου «εμβληματικού ηγέτη».  

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Παύλου Γιαννακόπουλου, που έφυγε από τη ζωή αφήνοντας τεράστια παρακαταθήκη και ξεχωριστές αναμνήσεις στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ένας εμβληματικός ηγέτης που θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών», σημειώνει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Παλαίμαχοι Παναθηναϊκού: Ανυπολόγιστο το μέγεθος της απώλειας

Τη δική τους τοποθέτηση έκαναν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αναφορικά με τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, κάνοντας λόγο για έναν εμβληματικό παράγοντα. 

«Μεγάλη οδύνη και θλίψη είναι τα συναισθήματά μας στο άκουσμα της είδησης ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας εμβληματικός παράγοντας στον αθλητικό -και όχι μόνο- χώρο. Με την ευθυκρισία του και τη συναίσθηση του δικαίου απέπνεε και ταυτόχρονα εισέπραττε πάντα σεβασμό τόσο στη μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού, όσο και στους αμέτρητους αντιπάλους στους αγωνιστικούς χώρους. Η ενασχόλησή του με το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού έφερε την απόγειο στα ηγετικά του χαρίσματα. Ο Παναθηναϊκός καθιερώθηκε μεταξύ των κορυφαίων ομάδων μπάσκετ στην Ευρώπη χάρη στην αφοσίωση και την αγάπη με την οποία αγκάλιασε ο Παύλος την ομάδα επί σειρά δεκαετιών. Και παρά το γεγονός ότι ήταν αφοσιωμένος στο μπάσκετ του Τριφυλλιού, ποτέ δεν ξέχασε και τα άλλα Τμήματα της ομάδας. Μέχρι τελευταίας στιγμής έβρισκε χρόνο κι ενέργεια να βοηθήσει και να συνδράμει σε κάθε δραστηριότητα και των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού. Η παρουσία του δίπλα μας ήταν σταθερή και ανεξάρτητη των επιτυχιών που έφερνε στο μπάσκετ του Τριφυλλιού. Το μέγεθος της απώλειας του Παύλου Γιαννακόπουλου για τον Παναθηναϊκό και τον αθλητισμό της χώρας είναι ανυπολόγιστο. Η ευχή μας είναι να μείνει η αξιοπρέπεια και το ήθος του μεγάλου άνδρα παρακαταθήκη για το μέλλον. Συμμετέχουμε στο πένθος της οικογένειας του Παύλου Γιαννακόπουλου ως αναπόσπαστο μέρος της ευρύτερης οικογένειας του Παναθηναϊκού. Ελαφρύ να ‘ναι το χώμα Παύλο μας…», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους. 

Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ και της ΚΑΕ Ολυμπιακός 

Με μια λιτή ανακοίνωση εξέφρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός «τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου».

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», ανέφερε η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός. 

Τα συλληπτήρια της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ 

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί έναν οραματιστή παράγοντα με ανεκτίμητη προσφορά», επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους η ΠΑΕ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. 

ΚΑΕ Πανιώνιος: Θλίψη για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανιώνιος για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου. 

«Η απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου που αφήνει στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ την υπογραφή της προσφοράς του στον Παναθηναικό για πέντε δεκαετίες προκαλεί θλίψη σε κάθε φίλο και μη του αθλήματος, ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων. Η δίοικηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος», σημειώνει η ΚΑΕ. 

ΠΑΕ Άρης: Αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη πίσω του

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο εκλιπών υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, με ανεξίτηλη προσφορά στον αθλητισμό, αλλά και στον επιχειρηματικό-κοινωνικό βίο της χώρας μας. 
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη πίσω του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», σημειώνει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. 

ΕΣΚΑ: Εμβληματικός παράγοντας

«Το ΔΣ και σύσσωμο το προσωπικό της ΕΣΚΑ εκφράζουν τα θερμότατα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος “έφυγε” από την ζωή, ξεκινώντας για το μεγάλο “ταξίδι”, λίγες ημέρες μετά την απώλεια του και του αδερφού του, Κώστα. Ο εκλιπών υπήρξε εμβληματικός παράγοντας του μπασκετικού -και όχι μόνο- Παναθηναϊκού, προσφέροντας ιστορικές και μεγαλειώδεις στιγμές, τόσο προς την αγαπημένη του ομάδα, όσο και γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό!», σημειώνει η ΕΣΚΑ. 

ΓΣ Περιστερίου: Απέραντη θλίψη

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου εκφράζει την ανείπωτη θλίψη του για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 88 ετών. Ο επί σειρά ετών ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, αλλά πάν απ’ όλα άνθρωπος με μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό, εξελίχθηκε σε κορυφαίο παράγοντα της σύγχρονης εποχής του μπάσκετ, καθώς με τις ενέργειες του κατάφερε να το εκτοξεύσει στην κορυφή της Ευρώπης ανεβάζοντας το επίπεδο. Το ήθος του και η ευγενική του παρουσία αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νεότερους. Η διοίκηση, οι αθλητές και οι προπονητές του ΓΣ Περιστερίου εκφράζουν τα εγκάρδια του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό παράδεισο Παύλο Γιαννακόπουλε…», αναφέρει ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου. 

ΚΑΕ Ηρακλής: Όλοι αποδέχονται το μεγάλο έργο του

Τα θερμά της συλλυπητήρια εξέφρασε και η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. «Όλοι γνωρίζουν και αποδέχονται το μεγάλο του έργο για τον σύλλογό του αλλά και τον ελληνικό Αθλητισμό, όπως και το πάθος του και την αγάπη του για τις ιδέες που αγαπούσε. Θερμά συλλυπητήρια στον γιο του εκλιπόντος, τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΟ, κ.Δ. Γιαννακόπουλο, την οικογένεια και τους οικείους του αλλά και όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού για την βαριά απώλειά τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει», σημεώνει σε ανακοίνωση. 

ΚΑΕ Προμηθέας: Σπουδαία η παρακαταθήκη του

«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην Προέδρου και Ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου. Το κενό που αφήνει ο σπουδαίος αυτός παράγοντας είναι δυσαναπλήρωτο, αλλά οι ιδέες του, το πάθος και η αγάπη του για τον Σύλλογό που υπηρέτησε και αγαπούσε, αλλά και το μπάσκετ, γενικότερα, είναι μια σπουδαία παρακαταθήκη για τον Παναθηναϊκό, αλλά και συνολικά, για τον Ελληνικό Αθλητισμό», επισημαίνει. 

«Ιδιαίτερα, εκφράζουμε, τα θερμά μας συλλυπητήρια στον γιο του εκλιπόντος, τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, την οικογένεια και τους οικείους του αλλά και όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού για την βαριά απώλειά τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει», προσθέτει. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42