search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:35
MENU CLOSE

Δηκτικό σχόλιο Δούρου για χρυσαυγίτες: Το έχουν συνήθειο – Μαγκιές και χειροδικία την Παρασκευή και μετά τρέχουμε να γλιτώσουμε το Σαββατοκύριακο

16.06.2018 13:23
Δούρου: Να αναλάβει η Περιφέρεια την κατεδάφιση αυθαιρέτων - Media

 

«Φαίνεται το έχουν συνήθειο. Μαγκιές, χειροδικία, ύβρεις μέρα Παρασκευή και μετά τρέχουμε να γλιτώσουμε όλο το Σαββατοκύριακο» γράφει σήμερα στο twitter η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου αναφερόμενη στον Κ. Μπαρμπαρούση.

Χθες η κ . Δούρου είχε γράψει στο twitter: «Οι νεοναζιστικές προκλήσεις στη Βουλή επιβεβαιώνουν την ορθότητα της συμφωνίας για το ονοματολογικό και εκθέτουν όλες τις δυνάμεις που επιλέγουν να τοποθετηθούν απέναντι.

Όπως έχει ειπωθεί, η Ιστορία μας μαθαίνει ότι οι πολίτες και τα έθνη συμπεριφέρονται με σοφία μόνο όταν έχουν εξαντλήσει όλες τις άλλες λύσεις – 26 χρόνια αδιεξόδου δείχνουν σήμερα τη λύση.

Στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ χάσαμε 26 χρόνια λόγω λαϊκισμού και επαγγελματιών πατριδοκάπηλων. Σήμερα βάζουμε τέλος στο τεχνητό αδιέξοδο – πράττουμε το αυτονόητο για το αύριο του τόπου.

Η συμφωνία στο Σκοπιανό διασφαλίζει την τελική νίκη, για δυο λαούς, σε ένα μείζον ζήτημα, η εκκρεμότητα του οποίου δυσκόλεψε το μέλλον. Μέχρι να φτάσουμε στη νίκη λοιπόν… ιδρώτας, δάκρυα, λύπη και αίμα.

Αλληλοδιαδέχονται τώρα στο βήμα της Βουλής εκπρόσωποι της μείζονος και της ήσσονος αντιπολίτευσης με έωλα επιχειρήματα, μικροκομματικής κοπής, επιχειρώντας να ακυρώσουν το αυτονόητο της αμοιβαία επωφελούς για τους 2 λαούς συμφωνίας. Λογική vs απαξίωσης της πολιτικής. Κρίμα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21