search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:45
MENU CLOSE

Χαμός με τη γνωστή σταρ: Σόρι, μα βρήκα… καλύτερο αγόρι (Photos)

20.06.2018 14:10
Χαμός με τη γνωστή σταρ: Σόρι, μα βρήκα... καλύτερο αγόρι (Photos) - Media

 

Όπως έγινε πραγματικός χαμός όταν η γνωστή σταρ τα ξαναβρήκε με τον πρώην της, κατά τον ίδιο τρόπο… ξαναγίνεται χαμός τώρα που φαίνεται ότι χωρίζουν εκ νέου, καθώς φαίνεται ότι δεν περίμενε και πολύ μέχρι να βρει νέα αγκαλιά.

Μιλάμε φυσικά για την Σελένα Γκόμεζ η οποία έδωσε για δεύτερη φορά τα παπούτσια στο χέρι στον Τζάστιν Μπίμπερ, όταν ο γνωστός σταρ της ποπ εθεάθη σε άκομψες πόζες με τη Χέιλι Μπόλντουιν.

Το δεύτερο μέρος, λοιπόν, του σίριαλ Γκόμεζ-Μπίμπερ φαίνεται ότι λαμβάνει -οριστικά- τέλος, ωστόσο η 25χρονη σταρ δεν φαίνεται να έκατσε με σταυρωμένα χέρια.

Αντιθέτως, η Σελένα εντοπίστηκε στο πλευρό Ιταλού παραγωγού ταινιών, ονόματι Andrea Lervolino, με τον οποίο εθεάθη να τριγυρνά στην Ρώμη, πυροδοτώντας φήμες ότι είναι μαζί του και αφήνοντας πίσω της τον Τζάστιν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42