search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:15
MENU CLOSE

Έκλεισε στον Παναθηναϊκό ο Παπαπέτρου

10.07.2018 09:07
4480069.jpg

 

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είπε το “ναι” στην (3ετή) πρόταση του Παναθηναϊκού S, για να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “πρασίνων” έπειτα από μια πενταετία στον Ολυμπιακό.

Αφού πρώτα είπε “όχι” στην πρόταση που του κατέθεσε ο Ολυμπιακός για τριετή επέκταση της συνεργασίας του (2+1), είπε το “ναι” σε εκείνη του Παναθηναϊκού.

Το θέμα έκλεισε το πρωί της Τρίτης  όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον ατζέντη του Παπαπέτρου και συμφώνησαν για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Το μόνο που απομένει πλέον για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους “πράσινους” είναι η ανακοίνωση από την ΚΑΕ.

Στον Ολυμπιακός ο “Πάπι” πέρασε τα πρώτα πέντε χρόνια της επαγγελματικής καριέρας του, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Τέξας. Ο διεθνής φόργουορντ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας (2015, 2016) με τον Ολυμπιακό, όπου είχε 6,8 πόντους και 3,6 ριμπάουντ σε περίπου 22 λεπτά ανά αγώνα στην EuroLeague τη χρονιά που πέρασε, την καλύτερή του με τους “ερυθρόλευκους”.

Ο Παπαπέτρου έπαιξε συνολικά σε 114 αγώνες στην EuroLeague με τον Ολυμπιακό, έχοντας 5,3 πόντους και 2,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Στην Basket League φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα συνολικά σε 133 αγώνες, έχοντας 6,9 πόντους και 3,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:14