search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:28
MENU CLOSE

Το σκίτσο του Χατζόπουλου που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στο facebook

26.07.2018 09:47
Το σκίτσο του Χατζόπουλου που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στο facebook  - Media

 

Ένα σκίτσο την επόμενη μέρα της καταστροφής και ενώ η χώρα μετρούσε ακόμη νεκρούς, έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στο facebook και τα σχόλια για τον σκιτσογράφο Χατζόπουλο της Καθημερινής, δεν είναι καθόλου μα καθόλου τιμητικά. Το σκίτσο δείχνει ένα πυροσβεστικό αεροπλάνο να πετάει αλλά αντί για νερό να αφήνει φέρετρα στον αέρα. Από κάτω γράφει παραφρασμένη την ατάκα του Τσίπρα: «Ήταν άδικο και έγινε πράξη»

Τα σχόλια των χρηστών του facebook δεν είναι καθόλου κόσμια για το συγκεκριμένο σκίτσο. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

«αρνουμαι να βαλω την φωτο. Να το αναπαράξω»,

«Όσο το βλέπω, τόσο μου προκαλεί εμετό. Τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί; Πως γυρίζουν στο σπίτι τους το βράδυ, πως αγκαλιάζουν τα παιδάκια τους, ΠΩΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ»

«Θα ήθελα να ήμουν πιλότος στα καναντέρ. Να έχω ιδρώσει, να έχω ματώσει, να έχω βουρκώσει, να έχω ρισκάρει μέσα στους καπνούς, να έχω παίξει τη ζωή μου κορώνα γράμματα κι ένα πρωί με την δροσούλα να του άδειάσω ένα βυτίο με σκατά πάνω στο σπίτι του λέγοντας “ήταν βρώμικο αλλά κάποιος έπρεπε να το κάνει πράξη”»

«Ταλιμπάν του φιλελευθερισμού»

Και πολλά άλλα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:28