search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:27
MENU CLOSE

Μήνυση Καμμένου κατά επτά δημοσιογράφων του Φιλελεύθερου – Αστυνομικοί στα γραφεία του liberal.gr

22.09.2018 09:47
Το tweet Πάνου Καμμένου για τις απόρρητες δαπάνες του ΥΕΘΑ (Photo) - Media

 

Μήνυση κατά επτά δημοσιογράφων και στελεχών της εφημερίδα Φιλελεύθερος υπέβαλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με αποτέλεσμα το πρωί του Σαββάτου αστυνομικοί με πολιτικά να εμφανιστούν στα γραφεία του liberal.gr.

Όπως καταγγέλλεται σε ανάρτηση στην εν λόγω ενημερωτική ιστοσελίδα, η μήνυση αφορά πιθανότατα το πρωτοσέλιδο του «Φιλελεύθερου» ενώ η μήνυση αφορά μεταξύ άλλων τους: Εκδότη Θανάση Μαυρίδη, τον διευθυντή Παναγιώτη Λάμψια, τον διευθυντή Σύνταξης Βασίλη Γεώργα, την αρχισυντάκτη του πολιτικού ρεπορτάζ Κατερίνα Γαλανού και τον δημοσιογράφο Γαβριήλ Σερέτη.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα «υποθέτουμε με βάση τα πρόσωπα που αναζητούνται από την αστυνομία, η μήνυση Καμμένου αφορά το πρωτοσέλιδο της παρασκευής με τίτλο “Ανήθικο πάρτι”».

Οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στα γραφεία του liberal.gr με πολιτικά λέγοντας ότι αναζητούν δημοσιογράφους της εφημερίδας χωρίς όμως να επιδείξουν αστυνομική ταυτότητα και χωρίς αρχικά να ενημερώσουν ποιους αφορά το ένταλμα, παρότι ερωτήθηκαν, καθώς και από ποιον προέρχεται η μήνυση και για ποιο λόγο.

Ενημερώθηκαν ότι τα γραφεία του «Φιλελεύθερου» δεν λειτουργούν το Σαββάτο και αποχώρησαν.

Να σημειωθεί ότι όλοι οι δημοσιογράφοι του «Φιλελεύθερου» που αναζητούνται βρίσκονται στις οικίες τους, οι οποίες είναι γνωστές στις αστυνομικές αρχές και περιμένουν να δουν τις εξελίξεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:27