search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:09
MENU CLOSE

Έκανε στον 10χρονο γιο της τατουάζ και το βιντεοσκόπησε (Photos)

27.09.2018 13:56
Έκανε στον 10χρονο γιο της τατουάζ και το βιντεοσκόπησε (Photos) - Media

 

Κανονικό τατουάζ έκανε ένα 10χρονο αγόρι, καθώς καθόταν στην αγκαλιά μιας γυναίκας και ενώ βιντεοσκοπούσε τη διαδικασία η ίδια του η μητέρα.

Παρόλο που το αγόρι φαίνεται να αντέχει τον πόνο, ακούγεται να ρωτάει περισσότερες από μία φορές αν «τελείωσε» η διαδικασία. Η μαμά του παιδιού ήταν ενήμερη για το τι συμβαίνει και μάλιστα το βιντεοσκοπούσε στο σπίτι τους στο Οχάιο της Αμερικής.

Βίντεο και φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αρκετούς χρήστες να καλούν την αστυνομία και να εκφράζουν τα παράπονά τους.

Σύμφωνα με την ABC6 στην Αμερική, η αστυνομία της Bellefontaine δεν είναι σίγουρη για το τι να κατηγορήσει στη μητέρα – ή μάλιστα αν έχει διαπραχθεί κάποιο έγκλημα. Οι αξιωματικοί επισκέφτηκαν το σπίτι του αγοριού και βρήκαν ότι το αγόρι δεν ήταν σε δυσφορία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το παιδί στην πραγματικότητα είχε ζητήσει το τατουάζ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42